Άδεια ακόμη και για Super League για τη Νίκη Βόλου

Στην επιτροπή της ΕΠΟ ο Ανδρέας Κικίλιας με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά

Σημαντική μέρα είναι η σημερινή για την ΠΑΕ Νίκη Βόλου, αφού ενώπιον της επιτροπής αδειοδότησης της ΕΠΟ βρέθηκε ο γενικός διευθυντής των «κυανόλευκων» Ανδρέας Κικίλιας, με όλα τα δικαιολογητικά ανά χείρας και μαζί με τον νομικό Χάρη Γρηγορίου κατέθεσαν ό,τι χρειαζόταν ώστε η Νίκη να πάρει την άδεια για δυνατότητα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Με βάση την προεργασία που έγινε από τον Ανδρέα Κικίλια, και με τη Νίκη Βόλου να πληροί όλες τις τυπικές προϋποθέσεις και ενώ το πλαίσιο για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ήταν ακόμη πιο αυστηρό, οι «κυανόλευκοι» εμφανίζονται αισιόδοξοι ότι απέμεναν τα τυπικά για να πάρει την απαραίτητη άδεια η ομάδα. Η διαδικασία της αδειοδότησης δεν περιλαμβάνει μόνο το αγωνιστικό ή και το οικονομικό κομμάτι, αλλά και άλλες δράσεις στις οποίες οι ομάδες θα πρέπει να είναι πολύ τυπικές και προσεκτικές για να μην αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Μάλιστα η προεργασία Κικίλια δημιουργεί την αισιοδοξία ότι η Νίκη Βόλου για μία ακόμη φορά ότι θα πάρει άδεια συμμετοχής για Super League και όχι μόνο για τη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία, κάτι που σίγουρα έστω ηθικά δικαιώνει τους «κυανόλευκους».

Άλλωστε, είναι κατανοητή η σημασία της άδειας συμμετοχής, κάτι που έχει αποδειχθεί και στο πρόσφατο παρελθόν. Μπορεί ο κόσμος να θέλει μεταγραφές κάθε καλοκαίρι, αλλά χωρίς άδεια δεν υπάρχει ελευθερία στο να γίνουν οι κινήσεις και οι περιορισμοί είναι αρκετοί. Μάλιστα, η Νίκη αποκτά πλεονέκτημα από την… εκκίνηση όταν ανταγωνίστριες ομάδες, σαν την ΑΕΛ όπως παραδέχθηκε ο προπονητής της, Παναγιώτης Γκουτσίδης, θα έχουν αυτούς τους περιορισμούς στο μεταγραφικό πεδίο. Εννοείται κι άλλες ομάδες αναμένεται να μην εξασφαλίσουν άδεια, οπότε θα έχουν και τους ανάλογους περιορισμούς…

Χρυσόστομος Τρίμμης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.