Άδικη ισοπαλία και ήττα για τις Μικτές ΕΠΣΘ στα Τρίκαλα

Με σκορ 1-1 για την Κ14 και 3-1 για την Κ16 αντίστοιχα στο γήπεδο της Φήκης

Για την 3η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων (6ος όμιλος), η Κ14 της ΕΠΣΘ άξιζε το διπλό, αλλά έφερε 1-1 με την ΕΠΣ Τρικάλων, ενώ η Κ16 ηττήθηκε με 3-1. Τα ματς έγιναν σήμερα (31/1) στο γήπεδο της Φήκης, ο αγωνιστικός χώρος του οποίου ήταν σε κακή κατάσταση.

Κ14 ΕΠΣ Τρικάλων-Κ14 ΕΠΣΘ 1-1

Άδικη μπορεί να χαρακτηριστεί η εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 για την ομάδα των Γιώργου Καλλιακούδα-Μιχάλη Βαγγόπουλου, καθώς η ισοφάριση για τους γηπεδούχους ήρθε στο στην τελευταία φάση του αγώνα στο τρίτο λεπτό καθυστερήσεων.

Η ΕΠΣΘ προηγήθηκε στο 74’ με τον Αναστασίου, που είχε και σουτ στη συμβολή των δοκών στο 25’. Γενικότερα η εικόνα ήταν πολύ βελτιωμένη εικόνα σε σχέση με το ματς στη Λάρισα, ωστόσο η ομάδα της Μαγνησίας στάθηκε άτυχη και δεν μπόρεσε την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή να κρατήσει το υπέρ της 0-1.

K14 ΕΠΣΘ: Ράλλης, Νίνο, Πορτοφέρι (41’ Πάτρας), Γεωργούλας, Σαρακατσιάνος, Καραμανλάκης (55’ Αλεξανδρίδης), Αναστασίου (80’ Μίνγκο), Ρουσμένης, Πανταζής (60’ Καραδήμας), Χονδροδίνης, Μπαγλατζής

Στο άλλο ματς ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας 0-6.

Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 7, ΕΠΣ Τρικάλων 5, ΕΠΣΘ 4, ΕΠΣ Καρδίτσας 0.

Κ16 ΕΠΣ Τρικάλων-Κ16 ΕΠΣΘ 3-1

Θετική εικόνα, αλλά αρνητικό αποτέλεσμα για την Κ16, που δέχθηκε ένα γκολ από το πουθενά στο 29’ από λάθος του τερματοφύλακά της, μένοντας πίσω στο σκορ, κι ενώ ισοφάρισε και είχε μεγάλη ευκαιρία ένα λεπτό μετά το 2-1 εις βάρος της, τελικά έχασε με 3-1.

Στο 38’ ο Αυλογιάρης είχε σουτ στη συμβολή των δοκών, ενώ στο 63’ ο Μαυρουδής μετά την κάθετη του Δαγγούλη από δύσκολη θέση στα πλάγια της περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Δυστυχώς όμως στο 75’ και το 85’ η Κ16 της ΕΠΣΘ δέχθηκε άλλα δύο γκολ, ενώ ενδιάμεσα, στο 76’, είχε σημαντική διπλή ευκαιρία με Κουρέντη και Τάσιο, για να ξαναφέρει το ματς στα ίσια.

Κ16 ΕΠΣΘ: Καναλιώτης, Καραλής (46’ Τάσιος), Βελετζάκος, Παναγιώτου, Μπιλιτσάκης, Μπεδινάκης, Μπόλας (72’ Μπουντούρης), Κουτρουμπέλιας, Μαυρουδής (80’ Κουρτέσης), Αυλογιάρης (46’ Κουρέντης), Γ. Ράιος (46’ Δαγγούλης)

Στο άλλο ματς ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Λάρισας 0-4.

Η βαθμολογία: ΕΠΣ Λάρισας 9, ΕΠΣ Τρικάλων 6, ΕΠΣΘ 3, ΕΠΣ Καρδίτσας 0.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.