Αγαγιώτου-Σαρακατσάνη στο «Magnesiasports»: «Οι δυσκολίες μας έκαναν πιο δυνατές-Να υπερασπιστούμε τους τίτλους μας»

Οι δηλώσεις των Βολιωτισσών της Εθνικής ομάδας μπάσκετ Deaflympics

Μετά από τρία χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού αλλά και εγκυμοσύνης, η Βολιώτισσα Λία Σαρακατσάνη συνέβαλε κι αυτή στο να πάρει η ελληνική ομάδα την πρόκριση στα ημιτελικά των Ολυμπιακών Αγώνων Κωφών, με επικράτηση επί της Λιθουανίας, και όπως τόνισε στο «Magnesiasports», o δρόμος της τετράδας ταιριάζει στο ελληνικό σύνολο!

«Είχαμε κάποιες δυσκολίες αλλά αυτό μας έκανε ακόμα πιο δυνατές και δεμένες… Ο δρόμος  για την τετράδα μας ταιριάζει και είμαι περήφανη για την ομάδα μου» σημείωσε η Σαρακατσάνη, η οποία τόνιζε ότι ευχή όλων είναι να επιστρέψουν στην Ελλάδα με ένα μετάλλιο, συνεχίζοντας την προσπάθεια στον ημιτελικό με τις ΗΠΑ.

Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η Λαμπρινή Αγαγιώτου που επίσης μίλησε στο «Magnesiasports» από τη Βραζιλία. «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαστε ακόμα εδώ, ανταγωνιστικές, που παίζουμε το άθλημα που αγαπάμε, περνάμε καλά και συνεχίζουμε να βγάζουμε πάθος στο γήπεδο ενώ ακολουθούμε τις οδηγίες των προπονητών μας» ανέφερε χαρακτηριστικά για να συμπληρώσει: «Θέλουμε να υπερασπιστούμε τους προηγούμενους μας τίτλους και θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο γήπεδο όπως έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.