Αγωνιστική βελτίωση για επιστροφή στα τρίποντα

Το ζητούμενο για τον Ολυμπιακό Βόλου στο ματς με Σαρακηνό

Μετά την πρώτη απώλεια βαθμών και την πρώτη ήττα από την Αγία Αννα με 1-0  την περασμένη Τετάρτη στη Νεάπολη, στον Ολυμπιακό Βόλου γνωρίζουν ότι νέο στραβοπάτημα είναι απαγορευτικό στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σαρακηνό στις 15.00 για την 12η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ.

Εξάλλου, η διαφορά από τη δεύτερη θέση είναι στους πέντε βαθμούς κι ενώ η Αγία Αννα που ακολουθεί, έχει και παιχνίδι λιγότερο.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο μπορεί να τα έχουν με τον διαιτητή της προηγούμενης αναμέτρησης Λεωνίδα για την ακύρωση του γκολ στο πρώτο ημίχρονο του Αλέκου Αναστασίου και να διαμαρτύρονται για ανύπαρκτο επιθετικό φάουλ του Γκαλίτσιου στον Αϊντίνι, ωστόσο οφείλουν να αφήσουν πίσω τους αυτό το ματς, κάνοντας την αυτοκριτική τους, και να μη βλέπουν το δέντρο, δηλαδή τη διαιτησία, που πολύ πιθανόν τους αδίκησε, και να χάνουν το δάσος, που είναι η δική τους απόδοση, η οποία ήταν κατώτερη του αναμενομένου.

Ετσι λοιπόν στο κυριακάτικο εκτός έδρας ματς με τον Σαρακηνό, που είναι δέκατος με 14 βαθμούς έναντι 30 της ομάδας του Στέλιου Αρσένου, πρέπει να εμφανιστούν βελτιωμένοι και να επιστρέψουν στα τρίποντα απέναντι σε μία ομάδα που οι ποδοσφαιριστές της έχουν μεγαλύτερο κίνητρο: αφενός θέλουν να δείξουν πράγματα στο νέο προπονητικό δίδυμο των κ.κ. Πανόπουλου-Κασιούρα και φυσικά να κερδίσουν τον μεγαλύτερο αντίπαλο που έχουν αντιμετωπίσει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Χρήστος Θανασούλης

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.