Άκυρο το φιλικό του Ολυμπιακού Βόλου με την Τρίγλια

Η πανδημία του κορωνοϊού μπορεί να επηρεάσει τους πάντες, τόσο άμεσα όσο και έμμεσα, και στο πλαίσιο αυτό επηρεάζεται και ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς το προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή φιλικό με την ομάδα της Τρίγλιας, στο προπονητικό κέντρο του Αγίου Γεωργίου, δεν θα διεξαχθεί μιας και ο αντίπαλος έχει και αυτός τα δικά του θέματα.

Έτσι λοιπόν πιθανότατα δεν θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη Κυριακή για τον Ολυμπιακό Βόλου εάν δεν βρεθεί- έστω τελευταία στιγμή- κάποιος αντίπαλος και οι παίκτες θα έχουν ρεπό σε αυτή την περίπτωση ή τουλάχιστον θα πραγματοποιήσουν προπόνηση. Αξίζει να σημειωθεί ότι και η πλευρά των «ερυθρολεύκων» προσέχει ιδιαίτερα, το τελευταίο χρονικό διάστημα ειδικά, προκειμένου να μην καταγραφεί κάποιο κρούσμα που θα επηρεάσει την προετοιμασία της ομάδας, ενόψει του πρωταθλήματος της Football League.

Πότε θα αρχίσει αυτό; Πρόκειται για ένα καλό ερώτημα καθώς κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος αν και η διοργανώτρια Αρχή αποφάσισε αύριο Πέμπτη να προχωρήσει σε ΔΣ, με θέμα μεταξύ άλλων την προκήρυξη και την κλήρωση για το πρωτάθλημα της τρίτης τη τάξει εθνικής κατηγορίας, αλλά και τα τηλεοπτικά δικαιώματα. Το αν θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση θα φανεί, ωστόσο ο Ολυμπιακός Βόλου έχει τονίσει και με ανακοίνωσή του ότι η αγωνιστική δράση θα πρέπει να αρχίσει άμεσα, καθώς έχει ήδη υπάρξει μεγάλη καθυστέρηση, μετά και τις κινήσεις που έχουν γίνει σε δικαστικό επίπεδο από πλευράς Νίκης Βόλου.

Όσον αφορά τις προπονήσεις, αυτές πραγματοποιούνται κανονικά με μοναδικό απόντα τον Κώστα Γεωργακόπουλο, καθώς ταλαιπωρείται από τραυματισμό.

Αναμένεται ο Αργεντίνος

Αύριο Πέμπτη αναμένεται στον Βόλο ο νεοαποκτηθείς Αργεντίνος μέσος του Ολυμπιακού Βόλου, Φράνκο Κολίλα.

Με δεδομένο το ότι το υπερατλαντικό ταξίδι δεν είναι και το πιο εύκολο εξαιτίας του κορωνοϊού, η καθυστέρηση ήταν αναμενόμενη, ωστόσο υπάρχει χρόνος για να ξεκινήσει ο ποδοσφαιριστής με την άφιξη του άμεσα προπονήσεις και να προετοιμαστεί για το επίσημο παιχνίδι που θα έρθει πρώτο στο προσκήνιο.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.