Άλλη κλάση ο Μάντζιος, οδήγησε τον Ολυμπιακό Β. σε διπλό επί του Πιερικού (photos)

Με δύο δικά του τέρματα οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 1-2 στην Κατερίνη

Ο Βαγγέλης Μάντζιος άρχισε από το πρώτο ματς να κάνει απόσβεση των χρημάτων που πήρε, για να έρθει στον Ολυμπιακό Βόλου, αφού δείχνοντας ότι είναι άλλη κλάση οδήγησε τους ερυθρολεύκους στο διπλό, το πέμπτο συνεχόμενο από το 2009 έως σήμερα, επί του Πιερικού με 1-2. Ο πρώην διεθνής φορ, ο οποίος πολιορκήθηκε στο τέλος της αναμέτρησης από μικρούς Κατερινιώτες για αυτόγραφα και φωτογραφίες, άνοιξε το σκορ με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 39’ και έβαλε και πάλι μπροστά την ομάδα του στο 68’ με θαυμάσια ενέργεια, προβάδισμα που οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν ως το τέλος του αγώνα.

Στο 13′  το σουτ του Σερτζίνιο από θέση μέσα αριστερά έφυγε άουτ, ενώ το ίδιο συνέβη κα στο 20’ στο πλασέ του Μάντζιου, ο οποίος σκόραρε στο 39’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο ίδιος από τον τερματοφύλακα Πατσιογιώργο (0-1).

Στις καθυστερήσεις ωστόσο του πρώτου μέρους η ομάδα του Περικλή Αμανατίδη δέχθηκε την ισοφάριση. Μετά από μακρινό πλάγιο του Χατζηδίμπα από την αριστερή πλευρά, η μπάλα μετά από απομάκρυνση της βολιώτικης άμυνας στον αέρα έφτασε στον Κωτσιαρίδη που λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή έκανε το ισχυρό αριστερό σουτ, που κατέληξε στην αριστερή γωνία του Γιακουμή για το 1-1.

Στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου μέρους ο Λεάντρο πήρε την κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Πατσιογιώργου.

Μετά από επτά λεπτά στην επανάληψη, από πλάγια θέση ο Σεχολάρι έκανε το σουτ, η μπάλα όμως χτύπησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού του Γιακουμή, με τον Πιερικό να φτάνει κοντά στην ανατροπή.

14 λεπτά αργότερα (68′) ο Μάντζιος δέχτηκε την μπάλα μέσα στην περιοχή του Πιερικού από τον Φλίγκο, γύρισε το σώμα του όμορφα και με σουτ «εκτέλεσε» τον Πατσιογιώργο, κάνοντας το 1-2, που ήταν και το τελικό σκορ.

Ο Πιερικός προσπάθησε ν’ αντιδράσει εκ νέου και στο 75’ μετά από σέντρα του Κωτσιαρίδη από δεξιά, ο Ντινόπουλος έκανε την προβολή από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Γιακουμή.

Τέλος, στο 85’, μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόλα από δεξιά ο Λεάντρο έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως έφυγε παράλληλα με την εστία του Πιερικού.

Κίτρινες κάρτες αντίκρισαν οι Τσιούχας (25′), Πατσιογιώργος (39′), Ντινόπουλος (57′) και Λαμπίρης (72′) του Πιερικού καθώς και οι Ρόκας (65′) και Ναζίμ (82′) του Ολυμπιακού Βόλου.

Πιερικός (Νίκος Θεοδοσιάδης): Πατσιογιώργος, Λαμπίρης, Τσιούχας, Χατζηδίμπας, Αθ. Καρτσαμπάς (44′ λ.τ. Σεχολάρι), Λαζαρίδης, Αλ. Καρτσαμπάς (89′ Μπατσαράς), Σκλιοπίδης, Δαδάκος (77′ Ναρίνογλου), Κωτσιαρίδης (77′ Μαυρίδης), Ντινόπουλος.

Στον πάγκο: Γιώτσας, Τεπερεκίδης.

Ολυμπιακός Βόλου (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Οικονομόπουλος, Πίντο, Παπαϊωάννου, Ρόκας, Ριζογιάννης (19′ λ.τρ. Ναζίμ), Κόλα, Σερτζίνιο (90′ Καμπλιώνης), Λώττας (77′ Σκοπελίτης), Σαχινίδης (60′ Φλίγκος), Μάντζιος

Στον πάγκο: Παλιούρας, Πατσής, Μπουτζίκος.

*Με πληροφορίες από το Katerinisport

Δείτε φωτογραφικά στιγμιότυπα από την αναμέτρηση

Αποκλειστική συνεργασία με τον δημοσιογράφο-φωτογράφο ΝΙΚΟ ΚΟΛΙΤΣΗ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.