Αμανατίδης: “Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι για τον επόμενο πιο ουσιαστικό στόχο”

Στο ότι η ομάδα του θα είναι πιο έτοιμη και πιο αποφασισμένη για το επόμενο ματς με τα Σέλλανα και πως ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣΘ βοήθησε τους παίκτες να κρατήσουν ρυθμό ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, πιστεύει ο Περικλής Αμανατίδης. Αυτό δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού Βόλου μετά το 3-0 επί του Αίαντα Σούρπης το Σάββατο στο Πανθεσσαλικό, συμπληρώνοντας πως όλοι είναι συγκεντρωμένοι για τον επόμενο τίτλο, του πρωταθλήματος, που είναι πιο ουσιαστικός.

«Εμείς τιμήσαμε τον θεσμό του Κυπέλλου, ως οφείλαμε. Πολλά συγχαρητήρια σ’ όλες τις ομάδες που συμμετείχαν. Βάλαμε έναν στόχο να κατακτήσουμε το Κύπελλο και τον πετύχαμε. Τιμήσαμε και το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, που έχω ξαναπεί ότι είναι το κύτταρο του ποδοσφαίρου. Η ομάδα μας έψαχνε να βρει ένα παιχνίδι ρυθμού. Νομίζω ότι το κατάφερε, έτσι ώστε να επικεντρωθεί στον μεγάλο της στόχο, που είναι ν’ αλλάξει κατηγορία. Αυτό το Κύπελλο περνά στην ιστορία της ομάδας κι εκεί τον χαρίζουμε κι εμείς. Είμαστε όμως πάρα πολύ συγκεντρωμένοι για τον επόμενο τίτλο, που είναι και ο μεγαλύτερος και ο πιο ουσιαστικός, αφού θα φέρει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου σ’ έναν δρόμο που της αξίζει.

Σήμερα τα οφέλη για μας πέρα από τον τίτλο ήταν πολλά. Βρήκαν κάποια παιδιά και αγωνιστικά πατήματα και κράτησαν έναν ρυθμό, τον οποίον θέλουμε να δούμε στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος».

Για τον τραυματισμό του Γιακουμή:

«Θα το δούμε. Πρέπει όλοι στον οργανισμό του Ολυμπιακού Βόλου να είναι για τα τελευταία παιχνίδια πολύ συγκεντρωμένοι και να πάμε παιχνίδι-παιχνίδι. Έτσι πρέπει να λειτουργήσει αυτή τη στιγμή η ομάδα στη διαδικασία που έχει μπει. Δε θέλω κανείς να κοιτάξει κάτι διαφορετικό. Το προηγούμενο ματς πρωταθλήματος έδειξε ότι πρέπει να δούμε τη συνέχεια παιχνίδι-παιχνίδι. Θα είναι λυτρωτικό για μας. Έχουμε αξία και ποιότητα και οι παίκτες μας είναι ικανοί να τελειώσουμε αυτά που ξεκινήσαμε οκτώ μήνες πριν».

Για τον ρυθμό που διατήρησε ο Ολυμπιακός Βόλου σε σχέση με τις άλλες ομάδες του πρωταθλήματος που δεν αγωνίζονταν:

«Πιστεύω ότι αυτό μας βοήθησε και εύχομαι να φανεί στο επόμενο παιχνίδι στο γήπεδό μας, στο οποίο θα είμαστε σε σχέση με το προηγούμενο ακόμη πιο έτοιμοι και πιο αποφασισμένοι».

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.