Άμεση ενίσχυση για τη Νίκη Βόλου και με Παπαδόπουλο

Ο ένας βαθμός δεν είναι και η καλύτερη συγκομιδή αυτή τη στιγμή για τη Νίκη Βόλου, αλλά αγωνιστικές υπάρχουν για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και σίγουρα ο στόχος της κατάκτησης της πρώτης θέσης παραμένει στο προσκήνιο. Χρόνος βέβαια δεν υπάρχει, καθώς το πρόγραμμα είναι πολύ πιεσμένο, κάτι που απαιτούσε και την άμεση ενίσχυση του ρόστερ.

Από τις τέσσερις μεταγραφές των προηγούμενων εβδομάδων (Πετράκης, Ματτέα, Ζιάκας και Καραγκιόζης), μέσα σε λίγες ημέρες μετά την έναρξη του πρωταθλήματος έρχονται άλλες τρεις προσθήκες για το σύνολο του Στάικου Βεργέτη. Ο Γιώργος Τζοβάρας έρχεται από τον Απόλλωνα Λάρισας, ο Γιώργος Κωστίκος από τα Τρίκαλα και πλέον ο Θοδωρής Παπαδόπουλος ετοιμάζεται να φορέσει άμεσα τα «κυανόλευκα» για τέταρτη φορά στην ποδοσφαιρική του πορεία, μιας και ο αριστερός οπισθοφύλακας έχει αγωνιστεί ξανά στην ομάδα της Νίκης, όντας μέχρι πρότινος μέλος του Πυράσου Νέας Αγχιάλου.

Οι κινήσεις ήταν αναμενόμενες καθώς το πρωτάθλημα αναμένεται να εξελιχθεί σε… Μαραθώνιο, με πολλές εβδομάδες μέχρι το τέλος να έχουν διπλές αγωνιστικές. Από την άλλη η επιβάρυνση για τη Νίκη είναι μεγαλύτερη αφού έχει και ταξίδια, όντας τοποθετημένη στον Νότιο Όμιλο της κατηγορίας, ενώ η μακρά αποχή από τις προπονήσεις και την αγωνιστική δράση είναι δεδομένο ότι θα φέρει προβλήματα, κάτι που έχει τονίσει ότι αναμένει και ο Στάικος Βεργέτης και οι συνεργάτες του. Οπότε η ενίσχυση ήταν αναμενόμενη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.