Αναμένοντας τον Γιάννη Νταόπουλο στον Βόλο το Σαββατοκύριακο( ; )

Η συνάντηση με το ΔΣ του Ολυμπιακού Βόλου που θα κρίνει τις επόμενες κινήσεις των «ερυθρόλευκων»

Η άφιξη του Γιάννη Νταόπουλου επί ελληνικού εδάφους αναμένεται να καθορίσει τις εξελίξεις σχετικά με τον Ολυμπιακό Βόλου, κάτι που αναμένεται να γίνει σύντομα και συγκεκριμένα τις επόμενες ημέρες, έχοντας και την πρώτη διά ζώσης επαφή με τα μέλη του ΔΣ του Ερασιτέχνη.

Μέχρι στιγμής τίποτε δεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο, αφού αυτό που έχει γίνει γνωστό επισήμως είναι η εκδήλωση του ενδιαφέροντος από την πλευρά του Γιάννη Νταόπουλου να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας ποδοσφαίρου Ανδρών τη νέα περίοδο στη Γ’ Εθνική, και πέρα από κάποιες άλλες επαφές, δεν έχει προκύψει κάτι, οπότε, με την άφιξη του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία (δραστηριοποιείται στο Σικάγο των ΗΠΑ) θα οριστεί και το ραντεβού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν συναντηθεί διά ζώσης όλα τα μέλη της διοίκησης του Ερασιτέχνη με τον παρ’ ολίγον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου, αφού ο Γιάννης Νταόπουλος είχε βρεθεί μόλις σε μία εκδήλωση των «ερυθρόλευκων» στον Βόλο, στην οποία λίγοι ήταν παρόντες, και μόνο συγκεκριμένα άτομα μπόρεσαν να έχουν ιδία εικόνα εκείνη τη βραδιά. Οπότε, μέσα στο επόμενο Σαββατοκύριακο δεν αποκλείεται να γίνει η τελική συνάντηση (ο ίδιος αναμένεται 15-17 Ιουλίου στην Ελλάδα) για να φανεί οριστικά τι διαθέσεις υπάρχουν και από τις δύο πλευρές και τι μοντέλο θα επιλεγεί προκειμένου ο Γιάννης Νταόπουλος να συμμετέχει στην προσπάθεια. Από εκεί και πέρα θα καθοριστεί και σε τι μέγεθος θα φτάσει η (προφανώς οικονομική) συνεισφορά του στην ομάδα, ενώ σε δεύτερο χρόνο θα προκύψουν και απτά αποτελέσματα για τα θέματα (που παραμένουν όμως αρκετά σημαντικά) της εκπροσώπησης του Γιάννη Νταόπουλου στην ομάδα, εφόσον ο ίδιος θα βρίσκεται στις ΗΠΑ…

Πάντως, στη συνέντευξη Τύπου που είχε γίνει γνωστό το ενδιαφέρον του Ελληνοαμερικανού επιχειρηματία για τους «ερυθρόλευκους», ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας είχε δηλώσει ότι ο ΑΣ θα ασκεί τη διοίκηση σε κάθε περίπτωση.

Προχωρούν τα μεταγραφικά

Όσον αφορά τη στελέχωση του ρόστερ, προφανώς τα αποτελέσματα των επαφών θα φέρουν και νεότερα δεδομένα για τις κινήσεις στο μεταγραφικό πεδίο, ωστόσο ήδη υπάρχουν και άλλες συμφωνίες που έχουν επιτευχθεί με παίκτες.

Πχ με τον Αναστασίου το θέμα μοιάζει τυπικό για ν’ ανακοινωθεί η επιστροφή του παίκτη στην ομάδα, ο Κουτζαβασίλης είναι κοντά, όπως και δύο νεαροί ποδοσφαιριστές που μέχρι πρότινος προσέφεραν τις ποδοσφαιρικές υπηρεσίες τους σε ομάδες της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.