Αναμονή για Σκοπελίτη-Συμφώνησε με Καναβό ο Σαρακηνός

Eνισχύεται στο κέντρο ο Σαρακηνός ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου, με τον 25χρονο Θανάση Καναβό να αποτελεί πλέον μέλος της ομάδας, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με την Αγία Άννα.

Ο παίκτης τίθεται ήδη στη διάθεση του Γιάννη Φασουράκη για την επόμενη αγωνιστική περίοδο και αποτελεί την πρώτη μεταγραφική προσθήκη για τη νέα χρονιά.

Όσον αφορά τις επόμενες κινήσεις, ο Σαρακηνός έχει προσεγγίσει τον Φίλιππο Σκοπελίτη, ο οποίος πάντως εξετάζει όλες τις παραμέτρους για το που θα συνεχίσει την πορεία του στο ποδόσφαιρο, ενώ περιμένει να δει τι θα γίνει με τους παίκτες που μένουν ελεύθεροι και αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν από τον Ολυμπιακό Βόλου. Ειδικότερα, υπάρχουν δύο περιπτώσεις παικτών που ενδιαφέρουν την ομάδα του Σαρακηνού, ωστόσο πρέπει πρώτα να  ξεκαθαρίσει το τοπίο με τον  Ολυμπιακό Βόλου.

Πάντως, η διοίκηση του Σαρακηνού αυτήν τη στιγμή δεν επιβεβαιώνει οριστική συμφωνία με τον Σκοπελίτη, τονίζοντας ότι υπάρχει ακόμη χρόνος, και από την άλλη ο ίδιος ο παίκτης, με διαφαινόμενη την αποχώρησή του από τον Ολυμπιακό Βόλου εξετάζει και τις επαγγελματικές και οικογενειακές του υποχρεώσεις. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο ίδιος ο παίκτης καθώς όπως τόνισε στο «Magnesiasports» προέχει η συζήτηση με τον Ολυμπιακό Βόλου για το τι μέλλει γενέσθαι, αλλά και η έναρξη… του έγγαμου βίου του με τη σύντροφό του, με την οποία θα έρθουν σύντομα εις γάμου κοινωνία!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.