Αναμονή μέχρι την ερχόμενη εβδομάδα στη Νίκη Βόλου

Για τις επόμενες εξελίξεις

Όλα τα θέματα παραμένουν ανοιχτά για τη Νίκη Βόλου, μέχρι τουλάχιστον την ερχόμενη εβδομάδα, όταν και αναμένονται εξελίξεις σε ό,τι αφορά τον προπονητή αλλά και τους παίκτες που θα απαρτίζουν το ρόστερ της νέας χρονιάς.

Όπως έχει διαφανεί, η Νίκη θέλει να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο και τη νέα αγωνιστική περίοδο, περιμένοντας παράλληλα να μάθει και επισήμως τα δεδομένα για το τι θα ισχύσει με το πρωτάθλημα και τη μορφή που θα έχει. Η Λίγκα δεν έχει πάρει επίσημη θέση, αν και ο πρόεδρος της SL2 Πέτρος Μαρτσούκος δήλωσε προσφάτως ότι από τη στιγμή που ο Αστέρας Τρίπολης ετοιμάζεται να δηλώσει συμμετοχή με ομάδα Β’ τότε οδηγούμαστε σε πρωτάθλημα δύο ομίλων. Μάλιστα για το φορμάτ του πρωταθλήματος ίσως υπάρξει μία μικρή έκπληξη, χωρίς να αποκλείονται πλέι οφ με τη συμμετοχή ομάδων και από τους δύο ομίλους.

Αυτά όλα λοιπόν και άλλα πολλά καθορίζουν και τη στάση της Νίκης έχοντας επαφές και με προπονητές το προηγούμενο διάστημα και με παίκτες που θα μπορούσαν να παραμείνουν ή και να ενισχύσουν την ομάδα τη νέα χρονιά. Άλλωστε για τις 11 Ιουλίου (σύμφωνα με τη δεύτερη πρόσκληση) έχει οριστεί η γενική συνέλευση της SL2 για τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό της περιόδου που ολοκληρώθηκε (2023-24) οπότε δεν αποκλείεται κι εκεί να προκύψουν νεότερα.

Ενδιαφέρον από εκεί και πέρα παρουσιάζει φυσικά και η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου ΔΣ στην Ερασιτεχνική Νίκη. Όπως είναι γνωστό αυτή έχει οριστεί για τις 29 Ιουνίου, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη αν θα είναι ξανά υποψήφιος ο Στέργιος Φάτσης για την προεδρία.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.