Ανανέωσε και με Μέτσε η Νίκη Βόλου

Μετά την προσθήκη Τζώρα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νέτι Μέτσε, ο οποίος θα φορέσει τη φανέλα της ομάδας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Ο Μέτσε είναι ένας ποδοσφαιριστής “γέννημα-θρέμμα” της ομάδας μας, καθώς στο Βόλο και στη Νίκη υπέγραψε το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο και πέρασε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του. Το περασμένο καλοκαίρι, ύστερα από έναν χρόνο παρουσίας του στην Άρτα, για λογαριασμό της Α.Ε. Καραϊσκάκης, επέστρεψε στη Νίκη, με την οποία κατέγραψε 17 συμμετοχές, σκοράροντας δύο τέρματα.

Ευχόμαστε στο Νέτι μία επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά, με υγεία»!

Μεταγραφές ενόψει…

Όσον αφορά τις υπόλοιπες κινήσεις, κάποιες έχουν γίνει λίγο-πολύ γνωστές και κάποιες όχι. Έτσι, στις πρώτες εντάσσονται οι περιπτώσεις των 29χρονου Πασχάλης Κάσσου, που δεν συνεχίζει στα Χανιά και στην δεξιά πλευρά της κρητικής ομάδας, αλλά και 24χρονος επιθετικός Κώστας Βλαχομήτρος που ως δανεικός από την ΑΕΚ αγωνιζόταν στη SL2 της τελευταίας αγωνιστικής περιόδου και στον Ιωνικό.

Για δεξί μπακ παράλληλα υπάρχουν αναφορές, και μάλιστα στο προσκήνιο έρχεται και το όνομα του Νίκου Καρανίκα, του Λαρισαίου αμυντικού που προέρχεται από την ΑΕΛ και έμεινε ελεύθερος λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League. Ούτε η πλευρά της Νίκης Βόλου πάντως, ούτε αυτή του παίκτη επιβεβαιώνουν κάποιο ενδιαφέρον.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.