Ανανέωση του ρόστερ σε μεγάλο βαθμό στον Ολυμπιακό Βόλου

Ενόψει της Α’ ΕΠΣΘ

Επίσημες ανακοινώσεις μπορεί να μην υπάρχουν, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η ανανέωση του ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου θα είναι… γενναία και αρκετοί παίκτες θα αποτελέσουν καινούργια πρόσωπα τη νέα χρονιά.

Η τριάδα με την οποία ξεκίνησε την προηγούμενη χρονιά ο Ολυμπιακός Βόλου φαίνεται ότι αποχωρεί, αφού Σκοπελίτης, Κόλα και Παπαϊωάννου δύσκολα θα συνεχίσουν να φορούν τα ερυθρόλευκα.

Σκύφτας, Καρβούνης και Μαργαρίτης που έφτασαν στον Ολυμπιακό Βόλου κατά την προηγούμενη χειμερινή μεταγραφική περίοδο έχουν μοιρασμένες (άλλος περισσότερες άλλος λιγότερες) πιθανότητες παραμονής, ενώ λιγότερες είναι για τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνου. Παπαδήμος και Διαμαντόπουλος από την άλλη θα είναι έκπληξη αν αποχωρήσουν.

Από εκεί και πέρα κάθε παίκτης που ξεχώρισε σε Α’ ΕΠΣΘ φέτος, είτε από τον Μαγνησιακό ή από άλλη ομάδα έχει μπει στο μικροσκόπιο της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου. Κρούσεις έχουν γίνει, ενώ έχουν απασχολήσει τελευταία οι Αργύρης, Παπαδημητρίου, Σέττος, Κορέτα και Πετράκος από Αγία Άννα, 4-5 παίκτες από τον Μαγνησιακό, ο Μπιρμπίλης από τον Αίαντα Σούρπης, ο Κουβελάς από την ΑΕ Κιλελέρ, αλλά και άλλοι που ανανέωσαν με τις ομάδες τους, όπως ο Αγγελής από τον Σαρακηνό.

Έτσι, ο Ολυμπιακός Βόλου αναμένεται να είναι αρκετά αλλαγμένος τη νέα χρονιά, ενώ πιθανότατα ανακοινώσεις θα έρθουν στο προσκήνιο από την ερχόμενη εβδομάδα.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.