Ανάσες και ετοιμασία για Θεσσαλονίκη για τον Ολυμπιακό Βόλου

Ρεπό για τους «ερυθρόλευκους» στην εμβόλιμη αγωνιστική

Δεν έλειψε η ψυχολογική ένταση και η στενοχώρια για τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου που είδαν την ομάδα τους να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα από τη Νίκη Βόλου και να μην μπορεί να κάνει ένα βήμα προς την παραμονή στην κατηγορία. Το τελικό 1-2 και η εμφάνιση (αν εξαιρέσει κανείς ένα πεντάλεπτο όταν και επιτεύχθηκε το τέρμα των «ερυθρόλευκων» από τον Όσκαρ Σιαφά αλλά και ένα δυναμικό δεκάλεπτο στην αρχή, προβλημάτισαν για μία ακόμη φορά) και πλέον όλοι καλούνται να υπερβάλλουν εαυτούς για να μπορέσουν να εξασφαλίσουν την παραμονή στη Super League 2.

Πλέον, ο Ολυμπιακός Βόλου παίρνει ανάσες, αφού δεν έχει μεσοβδόμαδα παιχνίδι αλλά ρεπό για την 29η αγωνιστική, και στρέφει το βλέμμα του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, το Σαββατοκύριακο 9-10 Απριλίου, εκτός έδρας.

Αναμένοντας την επιστροφή των τραυματιών (πχ Στάμου και Γραικού), οι «ερυθρόλευκοι» αφοσιώνονται στην προετοιμασία, ελπίζοντας ότι θα πάρουν κάτι καλό στη Θεσσαλονίκη, αλλά ξέροντας πλέον ότι οι ισοπαλίες δεν αρκούν…

Tη δύσκολη θέση στην οποία βρίσκεται ο Ολυμπιακός Βόλου παραδέχθηκε και ο Τίμος Καβακάς μετά το τέλος του αγώνα, με τον προπονητή των «ερυθρόλευκων» να στέκεται στην περιορισμένη προσφορά κάποιων παικτών, κάτι που είχε αναφέρει πριν από αυτόν και ο προηγούμενος τεχνικός της ομάδας Βασίλης Βούζας. Αυτό όμως δεν αλλάζει την πραγματικότητα, που βρίσκει τον Ολυμπιακό Βόλου στην ουρά της βαθμολογίας με 21 βαθμούς, όσους έχει και ο ΑΟ Τρίκαλα. Ο ΑΟΤ όμως είναι υπό διάλυση, με παίκτες να έχουν αποχωρήσει και τη διοίκηση του Ερασιτέχνη να κάνει σχέδια για τη Γ’ Εθνική ήδη.

«Εμείς το πιστεύουμε, να το πιστέψουν και οι παίκτες» είπε εξάλλου ο Τίμος Καβακάς, αφού… τα κουκιά βγαίνουν, αρκεί να έρθουν αποτελέσματα και βαθμοί για την παραμονή. Από τους παίκτες, ο μόνος που μίλησε δεν ήταν άλλος από τον Φίλιππο Σκοπελίτη, με τον αρχηγό του Ολυμπιακού Βόλου να σημειώνει: «Η συνέχεια είναι έξι παιχνίδια-τελικοί και πιστεύω ότι δεν χάθηκε τίποτα ακόμη. Βαθμολογικά μπορούμε να σωθούμε κι εγώ προσωπικά θα το πιστεύω μέχρι τελευταία στιγμή. Ακόμη κανείς δεν έχει βάλει στο μυαλό του ότι η ομάδα θα πέσει». Ειδικά για το παιχνίδι πάντως, ο Σκοπελίτης υποστήριξε ότι ούτε η ομάδα του απείλησε αλλά και ούτε απειλήθηκε, και έκρινε ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία. «Με δικά μας λάθη, από στημένες φάσεις που τις δίνεις εσύ στον αντίπαλο και δεν τις δημιουργεί αυτός, καταφέραμε και δεχθήκαμε δύο γκολ και χάσαμε το παιχνίδι».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.