Αναβολή του αγώνα Πανιωνίου Νέας Ιωνίας-Ολυμπιακού Βόλου!

Λόγους ασφαλείας επικαλείται η ΕΠΣ Θεσσαλίας!

Ενώ είχε προηγηθεί αρκετή συζήτηση για το ποιο γήπεδο θα μπορούσε να φιλοξενήσει τον αγώνα ανάμεσα σε Πανιώνιο Νέας Ιωνίας και Ολυμπιακό Βόλου για την 9η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ, ήρθε η αναβολή του αγώνα, με την Ένωση να επικαλείται λόγους ασφαλείας!

Ο αγώνας είχε οριστεί για το βράδυ του Σαββάτου 25/11, με ώρα έναρξης τις 19:00 και με γήπεδο διεξαγωγής το Βασδέκειο, αλλά τελικά η ΕΠΣΘ επικαλούμενη λόγους ασφαλείας και δεδομένα για την ομαλή διεξαγωγή του, αποφάσισε τη μετάθεσή του για το μεσημέρι της ερχόμενης Τετάρτης!

Η ανακοίνωση της ΕΠΣΘ: «Με απόφαση του προέδρου της ΕΠΣΘ, για λόγους ασφαλείας και λαμβάνοντας υπόψιν όλα τα δεδομένα για την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού, ο προγραμματισμένος αγώνας της Α’ ΕΠΣΘ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (25/11/2023 -19:00) μετατίθεται για την Τετάρτη 29/11/2023 & ώρα 15:00 στο Βασδέκειο».

Ενημέρωση (κλασικά μέσω facebook) έδωσε και ο Ολυμπιακός Βόλου στη συνέχεια κάνοντας λόγο για σκέψεις αναβολής του αγώνα, αν και βέβαια είχε ήδη γίνει γνωστή η αναβολή από πλευράς ΕΠΣΘ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.