Αναζητούνται άτομα που θα βοηθήσουν τον Ολυμπιακό Βόλου-Το σχόλιο Παπαγιάννη

Από τη Γενική Συνέλευση στη Διοικούσα Επιτροπή…

Ήταν σίγουρα άκρως ενδιαφέρουσα η Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε ο ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, με αρκετή συζήτηση με βασικό θέμα τη σύσταση Διοικούσας Επιτροπής στο ποδοσφαιρικό τμήμα, και με αρκετά παρεπόμενα όταν η αίθουσα άδειασε. Πάντως χαρακτηριστική ήταν η αισιοδοξία για ένα θετικό αποτέλεσμα φέτος…

Βέβαια, ο πρόεδρος του ΑΣ Νίκος Τσεκούρας το τόνισε για μία ακόμη φορά ότι το ΔΣ μόνο του δεν μπορεί… Κάλεσε μάλιστα τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου να μην μείνει στα λόγια, υποστήριξε ότι το μέγεθος της πόλης του Βόλου δεν δικαιολογεί την αδυναμία να μην βρεθούν 100-150 χιλιάδες ευρώ για τον σύλλογο, επεσήμανε ότι επιλέχθηκε να μην εγκαταλειφθεί το ποδοσφαιρικό τμήμα για να μην υπάρξουν και επιπτώσεις για το Μητρώο και κάλεσε σε συστράτευση.

Βέβαια, εντός της αιθούσης κανείς δεν μίλησε ανοιχτά για ένταξη και συμμετοχή στη διοικούσα επιτροπή που εφόσον «συσταθεί» θα αναλάβει να «τρέξει» το ποδοσφαιρικό τμήμα, μιας και χρειάζονται άτομα και για την καθημερινότητα και όχι μόνο για διάθεση χρημάτων…

Από την άλλη, ο πρόεδρος του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανέφερε ότι μόνο ο σύλλογος κατέθεσε προσφορά στη διαδικασία πλειστηριασμού για το λεωφορείο που περνάει όπως όλα δείχνουν οριστικά στην κατοχή του, στάθηκε στη συντήρηση των γηπέδων σε Άλλη Μεριά και Άγιο Γεώργιο ακόμη και με προσωπικό χρόνο μελών του συλλόγου.

«Η προσπάθεια για να βρεθούν άτομα να μπουν στη Διοικούσα Επιτροπή έγινε, αλλά κανείς δεν βρέθηκε να μπει σ’ αυτή» ήταν μία από τις ατάκες παράλληλα του κου Τσεκούρα, με τον πρώην πρόεδρο, Θανάση Παπαγιάννη, στην ομιλία του να του απευθύνει τον λόγο και να αναφέρεται σε επικοινωνιακό ουσιαστικό έλλειμμα, ενώ εμφανίστηκε και ενωτικός, σημειώνοντας ότι δεν μπορεί να στέκεται κανείς στους μεν και στους δε. «Αυτοί που είναι από την άλλη πλευρά θα είναι και πάλι μαζί μας. Είχα πει από την αρχή ότι θα πρέπει να προσέξουμε πολύ, γιατί το ποδοσφαιρικό τμήμα είναι βαρόμετρο, και μπορεί να την πληρώσει και ο Ερασιτέχνης. Και την καλύτερη ομάδα να έχεις, θα έρθει  ο μήνας εκείνος ο κόσμος θα έχει τη δυνατότητα να αμφισβητεί τη διοίκηση και τότε θα την πληρώσει και η διοίκηση του Ερασιτέχνη. Θα δείτε τώρα πώς θα βρεθούν τα άτομα για τη ΔΕ. Αλλά τώρα είναι αργά. Θα προλαβαίναμε και την κατάσταση από τη Νέα Υόρκη και θα πρέπει τώρα να προσέξουμε πάρα πολύ και να βγουν τα ονόματα της ΔΕ. Θα δείτε που η προσπάθεια αυτή θα καρποφορήσει» σημείωσε χαρακτηριστικά.

O κ. Παπαγιάννης σημείωσε πάντως ότι πέρα από την κόντρα με την οποία ήταν και είναι με τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο, θα πρέπει να αναγνωριστεί ότι ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου συνετέλεσε καθοριστικά στο να γίνουν τα γήπεδα στον Άγιο Γεώργιο. «Το καλό πρέπει να το λέμε, αλλά έκανε εγκλήματα στο ποδοσφαιρικό» ανέφερε.

Χ.Τ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.