Άνετα ο Άρης, 0-3 τον ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό

Προβάδισμα οι «κίτρινοι» για το ευρωπαϊκό εισιτήριο

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, ο Άρης επικράτησε με 3-0 σε βάρος του ΝΠΣ Βόλος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο παιχνίδι για την 5η αγωνιστική των Play Off του πρωταθλήματος της Super League και πήρε σαφές προβάδισμα στη μάχη για την κατάκτηση του εισιτηρίου που οδηγεί στην Ευρώπη.

Βλάντιμιρ Νταρίντα (27′) και Αμπουμπακάρ Καμαρά (77′, 80′ πέν.) πέτυχα τα γκολ για την ομάδα του Απόστολου Τερζή, που πήρε την πρώτη της νίκη σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, κάνοντας σημαντικό βήμα για την εξασφάλιση της 5ης θέσης, αφήνοντας τους «κυανέρυθρους» 4 βαθμούς μακριά.

Από την αρχή, ο Άρης ήταν αυτός που είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, με τον Νταρίντα μετά από πάσα του Πάλμα, με δυνατό δεξί σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής, να κάνει το σκορ 0-1 στο 27ο λεπτό της αναμέτρησης.

Ο ΝΠΣ Βόλος προσπάθησε ν’ ανατρέψει την εικόνα του αγών στο δεύτερο μέρος, έχοντας κάποια σουτ, όμως ο Άρης είχε διαφορετική άποψη και στο 77′ μετά από μπαλιά του Εμπακατά ο Καμαρά νίκησε τον εξερχόμενο Κότνικ για το 0-2.\

Δεν πέρασε πολλή ώρα, μόλις δύο λεπτά, όταν ο Πίρινεν ανέτρεψε εντός περιοχής τον Καμάτσο, με τον διαιτητή Ευαγγέλου να υποδεικνύει πέναλτι, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Καμαρά για να διαμορφώσει το τελικό 0-3.

Έτσι, ο Άρης αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από τον ΝΠΣ Βόλος στη διεκδίκηση της πέμπτης θέσης που οδηγεί στα προκριματικά του UEFA Europa Conference League.

ΝΠΣ Βόλος (Μπράτσος): Κότνικ, Άλχο, Πίρινεν, Σιέλης, Τσοκάνης (83′ Μεταξάς), Γκάγκι, Μπαριέντος (59′ Πιρές), Τσιρίνος, Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς, Λούνα (67′ Σι).

Άρης (Τερζής): Κουέστα, Μαζικού, Πίρσμαν, Φαμπιάνο, Οντουμπάτζο (50′ Εμπακατά), Ετέμπο, Πάλμα (73′ Καμάτσο), Νταμπό, Νταρίντα (86′ Χριστοδουλόπουλος), Ιτούρμπε (74′ Ματέο Γκαρσία), Καμαρά (86′ Γκρέι).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.