Ανοίγει μέτωπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ζητάει 2+1 η Super League 2

Στην… κόντρα φαίνεται ότι οδεύουν Super League 1 και Super League 2, καθώς η διοργανώτρια Αρχή της δεύτερης αποφάσισε να ζητήσει δύο ομάδες από την κατηγορία να παίρνουν απευθείας άνοδο στην πρώτη κατηγορία και άλλη μία να δίνει μπαράζ με τον 12ο της Super League.

Βέβαια, η SL2 αυτήν τη φορά έχει σύμμαχό της και τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, που έχει δηλώσει ότι ο ίδιος θα ζητήσει να ισχύει το 2+1 όσον αφορά τη διαδικασία ανόδου-υποβιβασμού ανάμεσα στις δύο κατηγορίες. Παράλληλα, η Λίγκα επιμένει ότι το πρωτάθλημα θ’ αρχίσει στις 11 Σεπτεμβρίου. Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«1. Β Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ομόφωνα ο Χρήστος Πρίτσας (ΠΑΕ Κηφισιά).

  1. Η κλήρωση του Πρωταθλήματος Super League 2 2022-2023 θα πραγματοποιηθεί στις 31 Αυγούστου 2022 ενώ ημερομηνία έναρξης παραμένει η 11η Σεπτεμβρίου 2022
  2. Στην προκήρυξη του πρωταθλήματος της, η SL2 αποφάσισε ομόφωνα να συμπεριληφθεί η άνοδος 2+1 ΠΑΕ και ο υποβιβασμός τεσσάρων (4) ΠΑΕ από κάθε όμιλο.
  3. Ορίστηκε επιτροπή που θα ολοκληρώσει το θέμα της σύμβασης με την ΕΡΤ, αποτελούμενη από το Προεδρείο του Δ.Σ.(κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη και Πρίτσα) και τους κ.κ. Καζία (ΠΑΕ Πανσερραϊκός), Παπαδημητρίου (ΠΑΕ Αναγέννηση Καρδίτσας), Ροκάκη (ΠΑΕ Χανιά).
  4. Ομόφωνα αποφασίστηκε να στηριχθεί το θέμα της Επαγγελματικής Διαιτησίας λόγω της ολιστικής μελέτης αλλά οι ΠΑΕ θα ζητήσουν περαιτέρω διευκρινήσεις που αφορούν σε οικονομικό σκέλος κ.ά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.