«Από τα ιστορικότερα ζευγάρια το Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Πόντου»

Η προαναγγελία από τη FL για την 4η αγωνιστική

Ως ένα από τα ιστορικότερα ζευγάρια στην κατηγορία είναι αυτό των Ολυμπιακού Βόλου και Απόλλωνα Πόντου, σύμφωνα με τη διοργανώτρια Αρχή της Football League, που κάνει την προαναγγελία για τους αγώνες της 4ης αγωνιστικής.

Όπως αναφέρεται, το πιο πρόσφατο παιχνίδι τους είναι στις 9 Οκτωβρίου 2019 για το Κύπελλο (Ολυμπιακός Βόλου-Απόλλων Καλαμαριάς 1-0/57′ Ρόκας) στο Αλκαζάρ. Στο πρωτάθλημα έχουν να παίξουν από την περίοδο 2014-15, όπου το παιχνίδι του Βόλου ήταν συναρπαστικό και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 (7′ Κούτσι, 57′ Μακρυδημήτρης, 59′ Μπιτάνγκ/27′ Ευσταθίου, 56′ Τσούτσης).

Ο Απόλλων έχει να κάνει νίκη στον Βόλο περισσότερα από 31 χρόνια, με το τελευταίο παιχνίδι να δίνεται για την Α’ Εθνική και τον Απόλλωνα να παίρνει τη νίκη με σκορ 3-0 (3′ Νόλης, 29′, 57′ Γιούριτσιτς), τον Δεκέμβριο του 1989.

Παράλληλα, τονίζεται ότι ο Ολυμπιακός ξεκίνησε με δύο νίκες, αλλά έχασε το ντέρμπι με τη Βέροια στην έδρα του, κάτι που καλείται να ξεπεράσει το συντομότερο, καθώς και ότι ο Απόλλων Πόντου μετράει τρεις ήττες, όλες με 1-0 και αφού παλεύει τα παιχνίδια του. «Είναι καινούργια και νεανική ομάδα με πολλές νέες προσθήκες» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά την Nίκη Βόλου, το τρίτο παιχνίδι στην έδρα του δίνει ο Αστέρας Βλαχιώτη, προφανώς προϊστορία δεν υπάρχει, με τη διοργανώτρια Αρχή να τονίζει ότι το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Σκάλας, καθώς και ότι η γηπεδούχος είναι καινούργια ομάδα στην κατηγορία και δεν έχασε στην έδρα της δυο παιχνίδια, ενώ ηττήθηκε στο Ρέθυμνο από την Επισκοπή.

Από την άλλη, τονίζεται ότι η Νίκη Βόλου ξεκίνησε με φιλοδοξία να πρωταγωνιστήσει όπως και πέρσι, αλλά οι δύο εντός έδρας ήττες την κρατούν στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας, με έναν βαθμό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.