Aπό την ανατροπή στην ισοπαλία η Νίκη Βόλου, 2-2 με τον Απόλλων Πόντου

Δεχόμενη την ισοφάριση στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων

Από το 1-0 η Νίκη Βόλου βρέθηκε να προηγείται 1-2 σε βάρος του Απόλλωνα Πόντου, αλλά η ανατροπή δεν διήρκησε μέχρι τέλους, αφού στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αραβίδης της έκοψε βαθμούς με δικό του γκολ.

Η Νίκη ξεκίνησε καλά, «πάγωσε» από το τέρμα που δέχθηκε, ο Εσαλό πήγε κάμποσες φορές να της κάνει ζημιά, αλλά βρήκε το σθένος να γυρίσει το σκορ. Μάλλον όμως δεν είχε την αντοχή να το κρατήσει, και έτσι ήρθε το τελικό 2-2.

Ένα σουτ του Τζιώρα στο 6’ ήταν η πρώτη προειδοποιητική βολή της Νίκης Βόλου, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, ενώ στο 20’ ο Κρητικός έριξε προειδοποιητική… κανονιά, αλλά είδε την μπάλα να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι του Πίτκα μετά του σουτ που επιχείρησε.

Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως, ο Απόλλων Πόντου ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ, στο 21’. Ο Ανδρέου με τον Μπάγιτε μπερδεύτηκαν, και ο Εσαλό παραμόνευε για να πλασάρει τον τερματοφύλακα της Νίκης και να κάνει έτσι το 1-0 για τους γηπεδούχους…

Αυτό το τέρμα φάνηκε να ρίχνει και την ψυχολογία των παικτών της Νίκης, που κλήθηκαν να αντιδράσουν, αλλά στο 45’ λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, όταν ο Εσαλό έγινε κάτοχος της μπάλας και μετά από ατομική ενέργεια κατάφερε να σουτάρει, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Μάλιστα, στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Μιράντα βρέθηκε στο έδαφος μετά από μαρκάρισμα του Μουμίν, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Ήρθαν τα γκολ, αλλά δεν αρκούσαν

Στο δεύτερο μέρος και στο 48’, ο Μιράντα σούταρε για ν’ αποκρούσει ο Πίτκας, ενώ στο 60’ ο Εσαλό και πάλι βγήκε απέναντι στον Μπάγιτς, αλλά το σουτ που επιχείρησε έστειλε την μπάλα εκτός αγωνιστικού χώρου.

Όπως μπήκε το γκολ του Απόλλωνα Πόντου, μετά από ευκαιρία της Νίκης, έτσι ήρθε και το τέρμα των «κυανόλευκων», μετά το σουτ του Εσαλό. Στο 62’ ο Τζιώρας ισοφάρισε σε 1-1, όταν  ο Μιράντα εκτέλεσε το φάουλ και ο έμπειρος επιθετικός έσπρωξε την μπάλα με το σώμα στα αντίπαλα δίχτυα.

Η Νίκη δεν έμεινε όμως μόνο στην ισοφάριση, και στο 67’ η ανατροπή συνεχίστηκε, με τον παναγιωτίδη να σκοράρει! Ο παίκτης της Νίκης «έπιασε» το σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Πίτκα για το 1-2!

Στο 73’ οι γηπεδούχοι προσπάθησαν ν’ απαντήσουν με το σουτ του Λαμπίρη να κοντράρει σε σώματα και να καταλήγει η μπάλα άουτ, με τη Νίκη όμως να μένει με τη… χαρά και με τον βαθμό της ισοπαλίας μόνο, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Ο Αραβίδης ήταν αυτός που με κεφαλιά σκόραρε απέναντι στον Μπάγιτς, και το 2-2 έμεινε μέχρι το τελικό σφύριγμα, στερώντας από τους «κυανόλευκους» δύο σημαντικούς βαθμούς…

Απόλλων Πόντου (Καλαϊτζίδης): Πίτκας, Δαλιανόπουλος (46’ Μπελεβώνης), Μουμίν, Ντοναλντόνι, Αμπουντού, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Τσαγκαλίδης, Ντιαλόσι, Λαμπίρης, Εσαλό (71’ Αραβίδης).

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Λογαράς, Αναστασίου, Ανδρέου, Τοπαλίδης, Τσουκαλάς (65’ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης, Κρητικός (54’ Ροχάνο), Τζιώρας (65’ Σιαφά), Μιράντα (78’ Γρομητσάρης).

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.