Aποφασισμένη στη Λακωνία η Νίκη Βόλου

Για το αυριανό παιχνίδι με τον Αστέρα Βλαχιώτη

Η προετοιμασία της Νίκης για τον αγώνα με τον Αστέρα Βλαχιώτη αύριο Σάββατο, ολοκληρώθηκε, με τους «κυανόλευκους» ν’ αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League.

Η αποστολή της Νίκης αναχωρεί για τον νομό Λακωνίας, και από πλευράς του τεχνικού επιτελείου ο Κωνσταντίνος Σταμέλος, αναφέρθηκε σε δηλώσεις του στη συγκυρία που βρίσκεται η ομάδα. «Αυτό που έχουμε πει μεταξύ μας είναι πως γνωρίζουμε ότι οι μόνοι υπεύθυνοι για την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, είμαστε εμείς. Επομένως, εφόσον αποδεχόμαστε ότι είμαστε εμείς που φταίμε, πρέπει ξανά εμείς να ανατρέψουμε τα δεδομένα» «Είμαστε αποφασισμένοι, μοναδικός στόχος μας είναι η νίκη» κατέληξε, δίνοντας το σύνθημα για την αντεπίθεση.

Το μέλος του τεχνικού επιτελείου δε δίστασε να εξωτερικεύσει και μια αυτοκριτική διάθεση, τονίζοντας ότι: «Αυτά που χρήζουν διόρθωσης έχουν εντοπιστεί από το τεχνικό τιμ. Καλό είναι να μην αναφερθούν, αλλά πιστεύω πως η εικόνα της ομάδας θα είναι αυτή που πρέπει το Σάββατο και θα επιστρέψουμε στη βάση μας, με το διπλό».

«Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας»

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, ο Άγγελος Αργύρης ανέφερε τα εξής:

«Δεδομένα, τα τρία πρώτα αποτελέσματα δεν ήταν και τα επιθυμητά. Έχουμε αναλάβει τις ευθύνες μας, έχουμε καταλάβει τα λάθη μας. Μέχρι στιγμής, έχουμε δεχτεί τέσσερα γκολ, τα οποία έχουν προέλθει από τέσσερα ατομικά λάθη. Δεν υπάρχει άλλος χρόνος για χάσιμο, το Σάββατο πάμε μόνο για τη νίκη.

Καθίσαμε και σκεφτήκαμε αρκετά, έχουμε αναλογιστεί την κατάσταση. Την εβδομάδα που πέρασε, δουλέψαμε πολύ σοβαρά, είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι κι απόλυτα αισιόδοξοι για την έκβαση του παιχνιδιού του Σαββάτου. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας, πέρα από τους τρεις βαθμούς».

Με απουσίες στη Σκάλα

Όσον αφορά τους παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Στάικος Βεργέτης, από την αποστολή απουσιάζει ο Τζοβάρας, που ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ενώ δεν ακολουθεί την ομάδα και ο Αργεντίνος Ματτέα! Εκτός έμεινε και ο Πετράκης, όπως και οι νεοαποκτηθέντες Κωστίκος και Καλουτσικίδης.

Η αποστολή της Νίκης απαρτίζεται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Περιστερίδης, Καραγκιόζης, Τσιμπούκας, Αργύρης, Μπαλάφας, Πέτσης, Πολίμος, Αλιατίδης, Θεοδωρόπουλος, Μπιτσάκος, Τσιώλης, Μπόσιο, Μέτσε, Σαλαμούρας, Γκαρσία, Κρουθ, Ντομίνγκεθ, Ροχάνο, Γκονζάλες, Ζιάκας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.