Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Φάση από το ματς Θησέας-Αγχίαλος
Νίκες για Θησέα στην Α' ΕΠΣΘ, Δάφνη στη Β' ΕΠΣΘ και ισοπαλία στο Ηρακλής-Αγ. Παρασκευή στη Γ' Τοπική

 Με έξι ματς ολοκληρώθηκε την Κυριακή (4/2) η δράση στις τρεις κατηγορίες της ΕΠΣΘ.

Το μοναδικό ματς που έγινε για την Α’ Τοπική είχε ιδιαίτερο χαρακτήρα, καθώς ο Θησέας επέστρεψε στην έδρα του μετά από 16 περίπου μήνες, κερδίζοντας με 3-1 την Αγχίαλο με τον Πρίφτι μεγάλο πρωταγωνιστή.

Κι αυτό γιατί σημείωσε δύο γκολ, το ένα με πέναλτι, που κέρδισε ο Ζέρβας, και το άλλο με κεφαλιά. Η Αγχίαλος είχε μειώσει προσωρινά με τη συμπλήρωση μίας ώρας με πέναλτι του αρχηγού Τσέλιου, που κέρδισε ο Ζητούδης. Για τον Θησέα δοκάρι στο πρώτο μέρος είχε ο Μάστορας, που χρησιμοποιήθηκε στην κορυφή της επίθεσης. Να σημειωθεί ότι οι γηπεδούχοι είχαν ένα νεανικό σχήμα και ενόψει του μεγάλου ματς για το Κύπελλο με τον Ολυμπιακό Βόλου την ερχόμενη Τετάρτη κάποιοι βασικοί παίκτες έμειναν στον πάγκο, όπως οι Κουτσιρίμπας, Βουρδάκης, Σιώμος.

Ο Θησέας είχε στο τέρμα τον Κοκκώνη, τους Ζέρβα, Κουκουτή (πλάγιοι μπακ), Γούτσιο, Ιακωβίδη (στόπερ) στην άμυνα, στον άξονα της μεσαίας γραμμής τοποθετήθηκαν οι Πρίφτι, Λαζεκίδης, Μάριος Παπαδήμος, στα άκρα οι Γιάννης Παπαδήμος και Μέρο και φορ ο Μάστορας.

Στη Β’ ΕΠΣΘ η Δάφνη πήρε στο τέλος του πρώτου γύρου ένα σπουδαίο διπλό μέσα στον Πλάτανο με 1-3 επί των Μυρμηδόνων και είναι πρώτη μαζί με τη Δήμητρα με 30 βαθμούς, ενώ οι Μυρμηδόνες είναι στο μείον τρία, αλλά και με ματς λιγότερο. Στο 66’ και με το σκορ στο 0-1, δέχθηκε απευθείας κόκκινη ο γκολκήπερ των γηπεδούχων Τούντορ, που ανέτρεψε εκτός περιοχής τον Καρεσίου, ο οποίος σημείωσε ένα καταπληκτικό γκολ, με το οποίο έκλεισε το σκορ και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του. Αυτήν ήταν η πρώτη ήττα αλλά και η πρώτη απώλεια βαθμών για τους Μυρμηδόνες στην έδρα τους, αφού μετρούσαν έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Ακόμη, η Ενωση Λεχωνίων Νηλέα πιστοποίησε την αγωνιστική της άνοδο με μία ακόμη τριάρα, αυτή τη φορά κόντρα στον Ανθιμο Γαζή, του οποίου επιβλήθηκε με 3-1 με δύο γκολ του Μπιφάνη. Ήταν η 3η σερί νίκη για την ομάδα του Στέργιου Σιαμέτη, όλες σκοράροντας τρία γκολ.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ φοβερό σε εξέλιξη ήταν το ντέρμπι κορυφής Ηρακλής Βόλου-Αγία Παρασκευή στο Βασδέκειο, που έληξε ισόπαλο 2-2, με τους γηπεδούχους να ανατρέπουν το εις βάρος τους 0-2 με δύο γκολ του Λιάκου. Έτσι, ο Ηρακλής παρέμεινε πρώτος, στο +1 από την Αγία Παρασκευή και τον φοβερό Τοξότη Β’, που πέρασε από τη Αγριά με 1-3 επί του Θησέα Β’ και υποδέχεται την ερχόμενη Κυριακή τον Ηρακλή, στοχεύοντας πλέον στην πρωτιά.

Τέλος, εντυπωσιακός ήταν ο Ιάσων Αλλης Μεριάς, που συνέτριψε με 7-0 τον Α.Ο. Λεχωνίων και είχε και τρία δοκάρια με τους Χριστοδούλου Άγγελο, Σκουλουδάκη και Μπουντούρη, που σκόραραν πάντως και οι τρεις.

Η ενδεκάδα του Ιάσονα Α.Μ. στο ματς με τον ΑΟΑΛ

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της Κυριακής (4/2) στην ΕΠΣΘ έχουν ως εξής:

Α’ ΕΠΣΘ

Θησέας-Αγχίαλος 3-1

(28’ αυτογκόλ Παπαγιάννης, 42’ πεν. Πρίφτι, 62’-60’ πεν. Τσέλιος)

Β’ ΕΠΣΘ

Ε.Λ. Νηλέα-Άνθ. Γαζής 3-1

(8’, 23’ Μπιφάνης, 89’ Κουβαράς φάουλ-71’ Κίτσας)

Μυρμηδόνες-Δάφνη 1-3

(75’ πεν. Μακρής-57’ Δεμίρης, 72’ αυτογκόλ Κοντοβάς, 80’ Καρεσίου)

Γ’ ΕΠΣΘ

Θησέας Β’-Τοξότης 1-3

(38’ Λεώνης-30’ Καλλιγάς, 44’ Ιμέρ, 80’ Αράπης)

Ηρακλής Β.-Αγ. Παρασκευή 2-2

(71’, 78’ Λιάκος-30’ Κούκιος, 63’ Μουστάκας)

Ιάσων Α.Μ.-Ανω Λεχώνια 7-0

(8’, 28’ Άγγ. Χριστοδούλου, 10′ Κουτρουμπέλιας, 15′ Χρηστάκης, 73’, 79’ Μπουντούρης, 75′  Σκουλουδάκης)

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.