Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Σημαντική νίκη για τη Σκιάθο και ισοπαλία «χρυσάφι» για την Αγχίαλο

Εκτός από το ματς του Ολυμπιακού Βόλου, που συνέτριψε με 6-0 την Ακρόπολη στο Σέσκλο, έγιναν κι άλλα πέντε παιχνίδια για την 24η αγωνιστική της Α’ ΕΠΣΘ σήμερα Κυριακή (31/3).

Ο Ρήγας Φεραίος, πετυχαίνοντας δεύτερο γκολ με αριθμητικό μειονέκτημα, έφυγε με το διπλό από την Αγριά με 1-2 απέναντι στον Θησέα. Ο Θησέας ήταν καλύτερος στο πρώτο μέρος και κατάφερε να προηγηθεί στο 32’ με τον Μέρο. Ωστόσο οι αλλαγές Κόντρα και Γάρου βελτίωσαν κατά πολύ τον Ρήγα Φεραίο στο δεύτερο μέρος, με την ομάδα του Λάκη Μπακάλη να ισοφαρίζει νωρίς με τον Φουρκιώτη (σ.σ. ξεγελάστηκε  ο Κουτσιρίμπας, αφού το σουτ κόντραρε σε αμυνόμενο), με τον σκόρερ να αποβάλλεται λίγο αργότερα για εξύβριση.

Πάντως, ο Θησέας συνέχισε να είναι μέτριος, αντίθετα ο Ρήγας Φεραίος εξακολουθούσε να πατά καλύτερα και με παίκτη λιγότερο και τελικά ο Γάρος στο 71’ βρήκε το γκολ της νίκης με φοβερό σουτ. Αυτό ήταν το 8ο διπλό στο πρωτάθλημα για τους Βελεστινιώτες, που έχουν και τρεις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα από τον Ολυμπιακό Βόλου εκτός έδρας, όπου τα έχουν πάει καλύτερα απ’ ό,τι ως γηπεδούχοι.

Η Σκιάθος με ανατροπή νίκησε με 3-1 τον Αίαντα Σούρπης, με τον Μπάμπα να είναι ο μεγάλας πρωταγωνιστής, σημειώνοντας δύο γκολ, ενώ η Αγχίαλος πήρε «χρυσό» βαθμό με ισοπαλία 2-2 στο γήπεδο του Σαρακηνού από την ομώνυμη ομάδα. Και λέμε «χρυσό», γιατί με δύο νίκες στην έδρα της στα δύο τελευταία ματς με Σκιάθο και Αίαντα Σούρπης σώζεται, αν η Ακρόπολη δεν κάνει δύο διπλά με Τοξότη και Αστέρα Ριζομύλου. Στο πρώτο 45λεπτο ήταν καλύτερος ο Σαρακηνός, αλλά πέτυχε μόλις ένα γκολ, κάτι που τον αδικεί.

Ωστόσο, στο δεύτερο μέρος η είσοδος του φορ Τοκαλή για τους φιλοξενούμενους άλλαξε την εικόνα του αγώνα, με τον επιθετικό της Αγχιάλου να κερδίζει το πέναλτι της ισοφάρισης και να πετυχαίνει το γκολ της ανατροπής με φοβερή ατομική προσπάθεια και σουτ στην απέναντι γωνία από θέση μέσα αριστερά. Το 1-2 όμως δεν μπόρεσε να το κρατήσει η Αγχίαλος, που έμενε, όσο περνούσε ο χρόνος και από δυνάμεις, δεχόμενη γκολ στο 82’ από τον Σταματίου.

Στον Αλμυρό ο Πύρασος έφυγε με το διπλό με σκορ 0-2 με ένα γκολ νωρίς και ένα στο τελευταίο δεκάλεπτο, ενώ ο Αστέρας με ανατροπή επικράτησε του Πανιωνίου Νέας Ιωνίας στον Ριζόμυλο με 2-1, έχοντας δεχθεί γκολ μόλις στο πρώτο λεπτό.

Στη Β’ ΕΠΣΘ είχαμε δύο νίκες γηπεδούχων με 4-1, της τιμωρημένης Δήμητρας στη Σούρπη επί του Αχιλλέα Αχιλλείου και των Νέων Αγίας Άννας στο Ολίμπικο επί της Α.ΠΟ.Β., ενώ πήρε το διπλό στα Λεχώνια από τον Νηλέα δίκαια με 0-1 ο Διαγόρας Στεφανοβικείου.

Στη Γ’ ΕΠΣΘ παραγωγικές ήταν οι ομάδες, καθώς στα τρία κυριακάτικα ματς σημειώθηκαν συνολικά 18 γκολ, με τους Ιάσονα Α.Μ. και Πηλέα να πετυχαίνουν πέντε εις βάρος των Ελευθεριακού και Ανω Λεχωνίων, ενώ η Νίκη Βόλου Β’ πέρασε με 1-3 από την Αγριά με αντίπαλο τον Θησέα Β’.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή (31/3):

Α’ ΕΠΣΘ (24η)

Θησέας Αγριάς-Ρήγας Φεραίος 1-2

(32’ Μέρο-58’ Φουρκιώτης, 71’ Γάρος)

ΚΟΚΚΙΝΗ: 62’ Φουρκιώτης για εξύβριση

Α.Ο. Σκιάθου-Αίας Σούρπης 3-1

(22’ Ντ. Πρίφτι, 36’, 75’ Μπάμπα-5’ πεν. Κωστούλας)

Ακρόπολη Σέσκλου-Ολυμπιακός Β. 0-6

(7’ Τζινιέρης αυτογκόλ, 15’ Σέττος, 43’ Ζέρης, 57’ Βλάχος, 66’ Σιόβας, 86’ Ζάχος)

Σαρακηνός-Φ.Θ. Αγχίαλος 2-2

(25’ Μυλωνάς, 82’ Σταματίου-55’ πεν. Διαμαντένιας, 70’ Τοκαλής)

Αστέρας Ριζομύλου-Πανιώνιος Ν.Ι. 2-1

(35’ Κώστας, 80’ πεν. Σεφερκόλι-1’ Κανιούρας)

Γ.Σ. Αλμυρού-Πύρασος 0-2

(15’ Ζαρίφης, 81’ Γκαραβέλας)

Β’ ΕΠΣΘ (20η)

Ε.Λ. Νηλέας-Διαγόρας Στεφ. 0-1

(62’ Καρατζιόλης)

Νέοι Αγ. Άννας-Α.ΠΟ.Β. 4-1

(37’ Κόπο, 47’, 50’ Κουρέντης, 76’ Νταβλαμάνος-30’ πεν. Αν. Χούμπλης)

Δήμητρα Ευξ.-Αχιλλέας Αχ. 4-1

(2’, 30′ Δήμας, 50’ Πρατής, 82’ Ρούσας-70’ Κατσαβριάς)

Γ’ ΕΠΣΘ (20η)

Πηλέας-Ανω Λεχώνια 5-3

(5’, 65’ Κουτσοκώστας, 21’, 55’ Μπάφας, 74’ Ζουλένκο-68’ Γκιάτης, 80’, 85’ Τσίρης)

Ιάσων Α.Μ.-Ελευθεριακός 5-1

(55’, 65’, 76’ Μπουντούρης, 80’ Χριστάκης, 90’ Δαγγούλης-69’)

Θησέας Β’-Νίκη Β. Β’ 1-3

(44′ Τάντσι-50′ Μέξι, 70′ Κούδας, 90′ Νασιούλας)

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: Ματζανής στο 32′, απέκρουσε ο Κατσέλος της Νίκης Β. Β’

Χλόη-Αγ. Παρασκευή 0-3 ά.α.

Μαγνησιακός Β’-Τοξότης Β’ 0-3 ά.α.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.