Αποτελέσματα και σκόρερ στους αγώνες της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Η ενδεκάδα των Μυρμιδόνων στο παιχνίδι με τον Πηλέα

Δυναμικά συνέχισε στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ τις υποχρεώσεις του ο Αίας Σούρπης, καθώς πέρασε με 0-3 από την έδρα της ΑΕ 2002, παραμένοντας έτσι σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας. Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Κατσαβριάς που πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα μετά την ασίστ που δέχθηκε από τον Δημητρίου και έκανε το 0-1, με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη και στο 57′, ο Αραπίτσας κέρδισε το πέναλτι για ν’ αναλάβει ο ίδιος την εκτέλεση και να κάνει το 0-2, ενώ στην επόμενη φάση ουσιαστικά στο ματς, ο διαιτητής έδωσε πέναλτι στο 60′ υπέρ των γηπεδούχων σε ανατροπή του Στουμποβίκου. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Κόρδας, ωστόσο ο Χαλάτσης έπεσε σωστά για να αποκρούσει και να κρατήσει το μηδέν για την εστία του. Τελικά ο Αίας πέτυχε και τρίτο τέρμα και συγκεκριμένα στο 89′ της αναμέτρησης, όταν ο Γκάμπας έκανε την ατομική προσπάθεια και πάσαρε στον Αραπίτσα που διαμόρφωσε το τελικό 0-3.

Αήττητος από την άλλη παραμένει εντός του 2020 ο Ρήγας Φεραίος, που πέρασε από τη Σκιάθο με 0-2. Το σκορ άνοιξε στο δεύτερο ημίχρονο και στο 47′, όταν ο Γουτούλης έκανε τη σέντρα με τον Αραμπατζή γίνεται αποδέκτης της μπάλας και να δίνει το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους με πλασέ. Στο 79′ έγινε το 0-2, σκορ που ήταν και το τελικό, όταν ο Γουτούλης και πάλι έκλεψε την μπάλα, για να την περάσει στον Καρακίτσιο που πέτυχε ένα ακόμη τέρμα για τον Ρήγα Φεραίο.

Τέλος, ο Πρωτεσίλαος δεν είχε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Αγία Παρασκευή, επικρατώντας άνετα 5-0. Το 1-0 έγινε στο 14′ από τον Δημητρίου, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Άλμπα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Στο 30′ ο Βαλωτής έχασε πέναλτι, με την μπάλα να χτυπά στο δοκάρι της αντίπαλη εστίας, ενώ στο 48′ ο Λάμπος έκανε το 3-0. Ο Βαλωτής εξιλεώθηκε στη συνέχεια, καθώς σκόραρε τόσο στο 82′ όσο και στο 89′ για να διαμορφώσει το τελικό 5-0.

Β’ ΕΠΣΘ

Στο 0-0 έμειναν Αγχίαλος και Αστέρας στη μεταξύ τους αναμέτρηση για τη 14η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΘ, με τους γηπεδούχους ωστόσο να έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, όταν στο 30ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής έδωσε πέναλτι υπέρ τους, το οποίο κέρδισε ο Απριγιάννης. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καραγιώργος, βλέποντας όμως τον Ξανθά να του λέει «όχι», αφού απέκρουσε.

Την ίδια στιγμή, αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Πανιώνιος κατάφερε να έχει ένα εύκολο πρωί απέναντι στον Ελευθεριακό, σε βάρος του οποίου επικράτησε με το ευρύ 5-2. Οι γηπεδούχοι χρειάστηκε να ισοφαρίσουν στο πρώτο ημίχρονο, με τον Πέτση να κερδίζει το πέναλτι στο 12ο λεπτό, την εκτέλεση του οποίου ανέλαβε ο Μπερκέ για να κάνει το 1-1, σκορ που ήταν και το τελικό στο πρώτο μέρος του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και στο 54′, ο Μπατσικώστας με πλασέ έκανε το 2-1 για τον Πανιώνιο, ενώ λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στο 61′ μετά από εκτέλεση κόρνερ ο Λυρίτσης έπιασε την κεφαλιά, για να πετύχει το τρίτο τέρμα για τους γηπεδούχους. Ο Μπατσικώστας και πάλι με πλασέ στο 67′ της αναμέτρησης έκανε το 4-1, με τον Ελευθεριακό να μειώνει στη συνέχεια σε 4-2 και τον Πανιώνιο να διαμορφώνει το τελικό 5-2 στο 85′ μετά από σουτ του Καπάτση. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πανιώνιος είχε και δύο δοκάρια με τον Σαρίδη στο 46ο και στο 70ο λεπτό της αναμέτρησης.

Στη Σκόπελο, η τοπική ομάδα κατάφερε να ξεπεράσει την ισοφάριση σε 1-1 από την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, για να φτάσει στη νίκη με 4-1. Το σκορ άνοιξε στο 30′ ο Συνοδινός μετά από σέντρα του Έλσον Σένκο, ενώ στο 52′ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν μετά από λάθος της άμυνας και του τερματοφύλακα σε 1-1 με τον Ασλάνογλου. Λίγα λεπτά αργότερα όμως και συγκεκριμένα στο 56ο της αναμέτρησης, ο Χρυσάνθης έγινε κάτοχος της μπάλας μετά από εκτέλεση κόρνερ, για να σουτάρει και να τη στείλει αρχικά στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 2-1. Ο Έλσον Σένκο είχε κέφια εξάλλου και στο 75′ μετά από δική του σέντρα ο Συνοδινός με προβολή έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του (3-1), ενώ από σέντρα του Σένκο και πάλι και κεφαλιά του Γεωργίου διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

Η Μακρινίτσα δεν άντεξε την πίεση του Μαγνησιακού, που πέρασε με 1-3 από το Βασδέκειο, που χρησιμοποιούν ως έδρα οι Πηλιορείτες. Το 0-1 έγινε στο 20′ από τον Κασιούρα που έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κίνηση του Καραγιώργου, ενώ το 2-0 ήρθε στο 37′, όταν ο Ίμπρα εκτέλεσε το φάουλ και στο ύψος του πέναλτι ο Ευαγγέλου πήρε την κεφαλιά και σκόραρε. Στο 53′ ο Μωυσίδης μείωσε με πέναλτι σε 1-2, το οποίο κέρδισε ο Αντωνόπουλος, ενώ στο 72′ διαμορφώθηκε το τελικό 1-3, όταν ο Κασιούρας πάσαρε στον Καραγιώργο, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Οικονόμου που σκόραρε με σουτ.

Οι Μυρμηδόνες επικράτησαν σε βάρος του Πηλέα με 3-0 και παρέμειναν πρώτοι μαζί με το Αθλητικό Κολέγιο Νίκης. Στο 14′ ο Μακρής, στο 20′ ο Βούλγαρης και στο 85′ ο Μηλιώνης ήταν οι σκόρερ για τους γηπεδούχους.

Γ’ ΕΠΣΘ

Η Α.ΠΟ.Β. ήταν κυρίαρχη στο ματς με την Α.Ε. Διμηνίου εκτός έδρας και την κέρδισε με 1-4. Το 0-1 έγινε με πλασέ του Παρθένη στο 16’ και το 0-2 ασίστ στην εκπνοή του πρώτου μέρους με τον Χούμπλη. Στο 61’ ήρθε και το τρίτο τέρμα για την ομάδα του Βασίλη Σιγάλα με τον Νταϊλάνι, ενώ ο ίδιος παίκτης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 88’. Πιο μπροστά με πέναλτι (72′) ο Αδάμος είχε μειώσει προσωρινά σε 1-3.

Διπλό για τον Ερμή, που στο Βοηθητικό του ΕΑΚ επιβλήθηκε με 2-3 της Δημητριάδος. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 17′ με τον Δημουλά, αλλά ισοφάρισε στο 35′ ο Κουφογεώργος με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τα 40 μέτρα. Η ομάδα του Χρόνη Σαπουνά πήρε και το προβάδισμα στο 62’ με τον Μπουμπούκη, ενώ απέκτησε και διαφορά δύο τερμάτων στο 75’ με τον Μαγαλιό, για να μειώσει στο 84’ ο Ασημάκης στο τελικό 2-3.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.