Αποτελέσματα και σκόρερ στα ματς της ΕΠΣΘ την Κυριακή

Οι παίκτες του Διαγόρα πανηγυρίζουν το τρίτο γκολ στο ματς με τον Ηρακλή

Ο Διαγόρας στο Βασδέκειο μπορεί να δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος απέναντι στον Ηρακλή, με την έννοια ότι δεν μπόρεσε να βρει το γκολ στις ευκαιρίες που είχε, με συνέπεια να μείνει στο 0-0 αυτό το διάστημα, αλλά στην επανάληψη πέτυχε τρία τέρματα και με σκορ 0-3 πήρε το πέμπτο συνεχόμενο τρίποντο από τη στιγμή που ανέλαβε ο Μιχάλης Ζιώγας. Το 0-1 έγινε από τον Κυριάκο, του οποίου η προσπάθεια μετά από κόντρα κατέληξε στα δίχτυα στο 50’, ενώ στο 55’ ο Βαλωτής έδωσε προβάδισμα δύο γκολ στην ομάδα του Στεφανοβικείου, που έφτασε στο 0-3 στο 83’ με κεφαλιά του Σπύρου Καραπλιάγκου στο πρώτο δοκάρι έπειτα από σέντρα του Τάσου Κυριάκου από τα δεξιά. Ο Διαγόρας είναι στο μείον ένα από την κορυφή με 20 βαθμούς.

Η Σκιάθος στο τελευταίο χρονικά ματς της 10ης αγωνιστικής πήρε το τρίποντο με 2-0 απέναντι στον Πρωτεσίλαο, που άντεξε 85 λεπτά, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο τέλος. Το 1-0 έγινε πέντε λεπτά πριν τη λήξη με κεφαλιά του Χυσάι στο πίσω δοκάρι μετά από σέντρα από τα αριστερά, ενώ στο 90’ από λάθος γύρισμα της μπάλας σε πλάγιο άουτ παρενεβλήθη ο Αλικά, που πήρε την μπάλα, ξεπέρασε και τον τελευταίο αμυντικό και πλάσαρε σωστά για το 2-0.

Η Β’ ΕΠΣΘ

«Διπλό» για τον Ιάσονα Άλλης Μεριάς με 1-2 επί του Παγασητικού, σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες. Ο Ιάσονας προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε γκολ στο 39’ του Άλμπαν με σουτ εκτός περιοχής και στο 85’ του Δημόπουλου, που βγήκε στο τετ-α-τετ μετά από πάσα του Κουσιαρή. Στο 86’ μείωσε ο Μανώλης Καράνταγλης μετά από ασίστ του Κικίδη για τον Παγασητικό.

Με τρία γκολ από τον Γιάννη Καραγιώργο (12’, 48’ πεν., 88’), ένα  από τον Απριγιάν (35’) και ένα από τον Σγατζή (70’) η Αγχίαλος νίκησε με 5-2 τον Πανιώνιο, που συνέβαλε από τη μεριά του να γίνει ένα πολύ όμορφο ματς.  Για την ομάδα της Νέας Ιωνίας ο Τσακίρης είχε ισοφαρίσει στο 16’ με διαγώνιο σουτ εντός περιοχής, ενώ είχε μειώσει στο 63’ σε 3-2 ο Γιάννης Καραγιώργος του Πανιωνίου, που μπήκε ανάμεσα από τερματοφύλακα και στόπερ μετά από σέντρα του Στεργιόπουλου και πλάσαρε σωστά. Δοκάρι, για να κάνει το 4-3, είχε ο Τσακίρης στο 85’ για τους φιλοξενούμενους.

Πεντάρα για τον Τοξότη, που νίκησε άνετα με 5-0 τον Πηλέα. Στο 21′  ο Ν. Δενελάβας με  με απευθείας φάουλ έκανε το 1-0, ενώ στο δεύτερος μέρος ανέλαβε δράση ο αδερφός του Λευτέρης, που σκόραρε στο 55′ και το 65′ και έγραψε το 3-0. Το 4-0 έγινε στο 79′ από τον Σκλαπάνη και το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 90′ ο Λέτσος.

Η Γ’ ΕΠΣΘ

Η Ιωλκός πήρε σημαντικό τρίποντο επί των Αγίων Θεοδώρων με 2-1. Ο Παρίσης έκανε το 0-1 στο 18’ με πέναλτι, ο καταλογισμός του οποίου προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του προπονητή των γηπεδούχων, Σταύρου Σταμπουλή, με συνέπεια να αποβληθεί από τον διαιτητή Αθηναίο.

Η ισοφάριση ήρθε γρήγορα για την Ιωλκό με πλασέ του Πολύζου στο 28’ και το 2-1 επιτεύχθηκε με μακρινό φάουλ του Τόρο, το οποίο πήρε ύψος, χτύπησε στο αριστερό δοκάρι και κατέληξε στα δίχτυα. Ήταν, όπως παραδέχθηκαν οι γηπεδούχοι, ένα τυχερό γκολ, που άξιζαν όμως όπως πιστεύουν, βάσει ευκαιριών να το έχουν βάλει νωρίτερα.

Πολλές διαμαρτυρίες είχαμε επίσης σε ακυρωθέν γκολ της Ιωλκού, ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο στο δεύτερο μέρος. Ο Φλόκας ανατράπηκε εκτός περιοχής στο τετ-α-τετ από τον τερματοφύλακα των Αγίων Θεοδώρων, η μπάλα έφτασε στον Πετρούλια, που σκόραρε σε κενή εστία, αλλά ο διαιτητής γύρισε τη φάση πίσω και έδωσε το φάουλ και κίτρινη στον πορτιέρε των φιλοξενουμένων, με τους γηπεδούχους να ζητάνε να μετρήσει το γκολ.

Με άνεση πέρασε από την έδρα του Νέου Μαγνησιακού η Δύναμις, όπως μαρτυρά το υπέρ της 1-5. Χατ-τρικ έκανε ο Μαλλιαρός (9’, 33’, 77’), ενώ από ένα τέρμα σημείωσαν στο 16’ ο Αποστόλης Παπαδήμας και στο 68’ ο Μάριος Παπαδήμας. Ο Νέος Μαγνησιακός είχε μειώσει προσωρινά σε 1-2 στο 27’.

Ο Απόλλων Καναλίων επιβλήθηκε με 1-3 της ΑΠΟΒ, η οποία προηγήθηκε στο 8’, αλλά δέχθηκε τρία γκολ στη συνέχεια από την ομάδα του Θανάση Βλαχόπουλου. Ο Τσιαντός με πέναλτι ισοφάρισε στο 31’, ο Βασιλείου με πλασέ στο 47’ έκανε την ανατροπή μ εύστοχο πλασέ και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Μανώλης με κεφαλιά στο 68’.

Συνοπτικά τα αποτελέσματα στους αγώνες της ΕΠΣΘ την Κυριακή (2/12):

Α’ ΕΠΣΘ

Ηρακλής-Διαγόρας 0-3

Σκιάθος-Πρωτεσίλαος 2-0

Β’ ΕΠΣΘ

Παγασητικός-Ιάσων Α.Μ. 1-2

Αγχίαλος-Πανιώνιος 5-2

Τοξότης-Πηλέας 5-0

Γ’ ΕΠΣΘ

Νέος Μαγνησιακός-Δύναμις 1-5

Ιωλκός-Ηρακλής Α.Θ. 2-1

ΑΠΟΒ-Απόλλων Καναλίων 1-3

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.