Άρχισαν οι σκέψεις για την επόμενη χρονιά στη Νίκη

Ενώ ετοιμάζεται για το παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ Β’

Έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές (έχοντας ρεπό στην πιο πρόσφατη) έχει πάρει μέχρι στιγμής η Νίκη Βόλου στη διαδικασία των πλέι οφ, με έξι ακόμη αναμετρήσεις ν’ απομένουν και τη συνέχεια να δίνεται την Κυριακή 7 Απριλίου στο Πανθεσσαλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ Β’.

Ο κόσμος της Νίκης προφανώς και περιμένει το καλύτερο δυνατό πρόσωπο από τους παίκτες, έστω και αν μεγάλο κίνητρο δεν υπάρχει, όπως αυτό της ανόδου, αλλά η μεγαλύτερη δυνατή συγκομιδή μέχρι το τέλος είναι ο στόχος. Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι έχει αρχίσει και γυρίσει στις σκέψεις των υπευθύνων της ΠΑΕ το τι μέλλει γενέσθαι ενόψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ένα καλό ερώτημα είναι τι θα γίνει με το ρόστερ, ποιοι παίκτες θα παραμείνουν, ποιοι όχι τόσο για αγωνιστικούς όσο και για άλλους λόγους (θυμίζουμε τις περιπτώσεις των Ναά και Μιράντα, τους οποίους ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος είχε περιορίσει στα προηγούμενα παιχνίδια λόγω της στάσης τους απέναντι στην ομάδα), όπως και τι ακολουθεί στη συνεργασία με τον ίδιο τον προπονητή της Νίκης.

Βασικό ζήτημα είναι τι θα γίνει και με το γηπεδικό, καθώς και φέτος τα δρομολόγια ανάμεσα σε Πανθεσσαλικό και Νεάπολη ήταν συχνά και φέτος, με τη χρήση του «Π. Μαγουλάς» να συζητείται αλλά να υπάρχουν πολλά «αν και όταν» για την επιβεβαίωση ενός τέτοιου σεναρίου. Αρκετά θέματα αναμένεται να τεθούν και στη Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ που έχει προαναγγελθεί και όλα σύντομα αναμένεται να μπουν σε μία σειρά, για να οριοθετηθούν ακριβώς τα δεδομένα και οι στόχοι για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, από τη στιγμή που οι «κυανόλευκοι» δεν μπόρεσαν να διεκδικήσουν μέχρι τέλους την άνοδο στη Super League.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.