Άρχισαν τα… βάσανα για τη Νίκη! (φωτογραφίες)

Πάνω από 100 ημέρες αποχής κατέγραψε και η Νίκη Βόλου, όντας μακριά από τα γήπεδα εξαιτίας του lockdown, με τους «κυανόλευκους» να επιστρέφουν στο «Παντελής Μαγουλάς» σήμερα Τετάρτη μεσημέρι, για την πρώτη τους προπόνηση από τον περασμένο Νοέμβριο.

Πλέον όλοι περιμένουν την έναρξη του πρωταθλήματος, με καταληκτική ημερομηνία την 28η Μαρτίου, ενώ όπως αναφέρουν οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν με ιδιαίτερη διάθεση το πρόγραμμα του τεχνικού επιτελείου, δείχνοντας έτοιμοι πνευματικά να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της αγωνιστικής επανέναρξης που έρχεται.

Πάντως στην προπόνηση δεν συμμετείχαν οι Θεοδωρόπουλος, Γκαρσία, Τσιώλης και Μπιτσάκος εξαιτίας και μικροτραυματισμών, και όπως αναφέρεται τις επόμενες ημέρες θα μπουν κανονικά στο πρόγραμμα.

Μάλιστα η ΠΑΕ Νίκη έδωσε στη δημοσιότητα και δήλωση του προπονητή της ομάδας, Στάικου Βεργέτη, που έκανε λόγο φυσικά για μίνι προετοιμασία. «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που πατάμε ξανά γήπεδο, μαζί με τους συνεργάτες μου και τους παίκτες μας. Θα βρεθούμε ξανά ποδοσφαιρικά, θα κάνουμε αυτό που αγαπάμε, το οποίο έχουμε και ως επάγγελμα, θα παίξουμε ποδόσφαιρο» τονίζει αρχικά και συμπληρώνει: «Ξεκινά μία περίοδος μίνι προετοιμασίας. Η φυσική κατάστασή μας είναι σε καλή κατάσταση, καθώς τα παιδιά δούλεψαν, πάνω σ’ αυτό, όλο αυτό το διάστημα, μαζί με τους γυμναστές μας. Αυτό που μένει είναι να «μονταριστούμε» αγωνιστικά, παίζοντας παιχνίδια στην προπόνηση. Παιχνίδια τακτικής, αγωνιστικά παιχνίδια, που θα φορμάρουν τους παίκτες μας. Εύχομαι, αρχικά, να τελειώσει η πανδημία και, σε δεύτερη φάση, η ομάδα μου να προετοιμαστεί κατάλληλα και, χωρίς προβλήματα, για τους αγώνες της».

Δείτε φωτογραφίες από τη σημερινή προπόνηση των «κυανόλευκων»:

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.