Αρσένος: «Δεν πρέπει να ξεχνάμε πώς ήμασταν πριν 3-4 μήνες»

Οι δηλώσεις του τεχνικού του Ολυμπιακού Βόλου μετά το φιλικό με την Αγία Αννα

Μετά το τέλος του φιλικού με την Αγία Αννα, ο Στέλιος Αρσένος θέλησε να αναφέρει γενικά ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει με πράξεις κι όχι με λόγια να αποδεικνύει ότι θα είναι περαστικός από την κατηγορία και πως μπορεί η ομάδα του να είναι το φαβορί, αλλά κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την κατάσταση πριν 3-4 μήνες.

Αναλυτικά η δήλωση του Στέλιου Αρσένου: «Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας είναι μία περίπλοκη διαδικασία. Είμαστε ο Ολυμπιακός Βόλου και προσπαθούμε να φτιάξουμε τις σχέσεις μεταξύ των παικτών, τη στιγμή που η ομάδα αποτελείται σχεδόν κατά 90% από καινούργια άτομα, και να περάσουμε το αγωνιστικό προφίλ και τη φιλοσοφία που θέλουμε.

Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά σ’ αυτό το λίγο χρονικό διάστημα. Δείχνουν όρεξη και διάθεση και προσπαθούμε να βάλουμε αρκετά στοιχεία στον αγωνιστικό χώρο.

Είμαστε πάρα πολύ νωρίς και έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης. Σήμερα ήταν ένα καλό τεστ και ήδη έχουμε ξεκινήσει και μία ομάδα Γ’ Εθνικής, όπως ήταν η Φήκη. Υπάρχει κούραση και όσο περνά ο καιρός, επιβαρυνόμαστε περισσότερο. Παίζει λίγο ρόλο και ο αγωνιστικός χώρος. Γίνεται τεράστια προσπάθεια φέτος.

Εχουμε βγάλει αυτές τις βδομάδες σε πλαστικό. Είναι λίγο πρωτόγνωρο και για μένα, αλλά και για τους παίκτες. Χρειάζεται λίγο υπομονή και πάμε προοδευτικά στις επιβαρύνσεις. Θεωρώ ότι είμαστε σε καλό δρόμο.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο δίπλα μας. Δεν θέλω να λέω πολλά. Από την αρχή έχω αποφύγει να μιλάω γενικά. Θέλουμε να πράξεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο να αποδεικνύουμε ότι ο Ολυμπιακός Βόλου πρέπει να περάσει απ’ αυτήν την κατηγορία. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια, μόνο πράξεις. Πρέπει να κάνουμε τον κόσμο χαρούμενο.

Εχουν καταλάβει όλοι οι παίκτες ποια φανέλα φοράνε. Ναι μεν, ο Ολυμπιακός Βόλου είναι φαβορί, αλλά μην ξεχνάμε πώς ήταν η ομάδα πριν 3-4 μήνες, πώς ξεκινήσαμε και τι προσπαθούμε να κάνουμε. Όλα αυτά θα τα δείξουμε στην πορεία».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.