Austrian Boys: Όσοι στεναχωρήθηκαν με τις επιτυχίες μας θα πονέσουν περισσότερο στο μέλλον

Με αφορμή την επιτυχή ολοκλήρωση της χρονιάς για τον Ολυμπιακό Βόλου, οι Austrian Boys εξέδωσαν ανακοίνωση, στην οποία τονίζουν ότι το πρωτάθλημα του 4ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και το Κύπελλο της ΕΠΣΘ που κατακτήθηκαν αφιερώνονται κυρίως στα αδέρφια τους που έφυγαν νωρίς, ενώ δεν παραλείπουν να στείλουν το μήνυμα ότι όσοι στεναχωρήθηκαν με τις επιτυχίες της ομάδας τους, θα πονέσουν ακόμη περισσότερο στο μέλλον. Αναλυτικά:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση, τους παίχτες και  το προπονητικό επιτελείο για τη φετινή φανταστική πορεία και την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Επίσης ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού Βόλου που ήταν παρών όλη την φετινή χρονιά και βοήθησε στα μέγιστα για την επίτευξη των στόχων!

Η φετινή κατάκτηση του νταμπλ είναι αφιερωμένη στα αδέρφια μας που “έφυγαν νωρίς” καθώς και στα αδέρφια που είναι “τιμωρημένοι αδίκως” και δεν μπορούν να παρακολουθήσουν από κοντά την αγαπημένη μας ομάδα.

Επίσης η φετινή πρωτιά είναι αφιερωμένη σε μας τους ίδιους, που οργώσαμε κάθε χωριό της Ελλάδος και δε σταματήσαμε λεπτό να εμψυχώνουμε και να τραγουδάμε υπέρ της καψούρας μας κάνοντας πράξη το σύνθημα μας: Δε σε αφήσαμε μόνο ποτέ!

Μπορεί να πόνεσαν και να στεναχωρήθηκαν  κάποιοι με τις επιτυχίες μας. αλλά τους υποσχόμαστε ένα πράγμα… Στο μέλλον, θα πονέσουν και θα στεναχωρηθούν ακόμα περισσότερο…

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ είναι ιδέα και οι ιδέες δεν θα πεθάνουν ποτέ!

Συνεχίζουμε δυνατά την επόμενη χρονιά με νέους στόχους  και με νέα όνειρα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.