Χάσεκ: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Ανακοινώθηκε η συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον Τσέχο επιτελικό μέσο

Αφού ο Φίλιπ Χάσεκ υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό Βόλου η πλευρά της ΠΑΕ ανακοίνωσε σήμερα και επισήμως τη συμφωνία, με τον ίδιο τον παίκτη να υπόσχεται μάλιστα ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, ο Χάσεκ ήρθε στον Βόλο συνοδευόμενος από τον μάνατζερ του, Χρήστο Σπυριδόνου, ο οποίος ζει μόνιμα στη Ζυρίχη, με τον 24χρονο  ποδοσφαιριστή να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Ολυμπιακό Βόλου, ο Φίλιπ Χάσεκ, με δηλώσεις του μέσω της ΠΑΕ ανέφερε: «Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα μου που θα αγωνιστώ στο εξωτερικό και ανυπομονώ να παίξω με τον Ολυμπιακό Βόλου στη Super League 2 της Ελλάδας. Eυχαριστώ τη διοίκηση και προσωπικά τον κ. Τσιμπανάκο, για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου και με έφερε στην ομάδα.

Γνωρίζω ότι ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ένας σύλλογος με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που θέλει κάθε χρόνο να πρωταγωνιστεί. Αυτό που υπόσχομαι από την πλευρά μου, είναι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μέσα στο γήπεδο…».

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.