Δεν άντεξε ο Ολυμπιακός Βόλου, ήττα 64-70 από τον Αίολο-Γόμφοι

Στο κλειστό του ΕΑΚ...

Παρά την υπερπροσπάθεια που έκανε ο Ολυμπιακός Βόλου, για μία ακόμη φορά δεν μπόρεσε να αποφύγει την εντός έδρας ήττα, με τον Αίολο-Γόμφοι να επικρατεί με 64-70, και τους «ερυθρόλευκους» να προετοιμάζονται πλέον για τον αγώνα της Τετάρτης και της 11ης εμβόλιμης αγωνιστικής με αντίπαλο τους Ίκαρους στα Τρίκαλα…

Τα τρίποντα ήταν αυτά που έκαναν τη διαφορά για τις δύο ομάδες, ωστόσο η ζημιά για τον Ολυμπιακό Βόλου έγινε στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου, όταν οι φιλοξενούμενοι «έτρεξαν» ένα σερί 0-11, με αποτέλεσμα να πάρουν κεφάλι στο σκορ με έξι πόντους (21-27). Εκεί όμως ο Ολυμπιακός Βόλου αντέδρασε και με ένα επιμέρους 9-2 κατάφερε και πάλι να βρεθεί μπροστά, με τον Δέσπο να πετυχαίνει το δίποντο στο τέλος τους πρώτου μέρους και να διαμορφώνει το 30-31 του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, η άμυνα των παικτών του Χάρη Φόρου σε συνδυασμό με τις λύσεις που πήραν από την περιφέρεια, τους έδωσαν τη δυνατότητα να φτάσουν στο +17 (36-53), και τελικά στο 41-55 του τρίτου δεκαλέπτου.  Εκεί ο Ολυμπιακός Βόλου αναζήτησε τα τρίποντα και τα βρήκε. Γκοντόπουλος, Ίλτσογλου και Σιμάκης βρήκαν στόχο και έτσι το σκορ έγινε 60-64, τρία λεπτά πριν από το τέλος με τέσσερις βολές ωστόσο από πλευράς φιλοξενούμενων να ανοίγουν και πάλι την ψαλίδα.

Από τη γραμμή της… φιλανθρωπίας προσπάθησαν από εκεί και πέρα οι παίκτες των δύο ομάδων να πάρουν κάτι καλύτερο. Τα βήματα που καταλογίστηκαν στον Ίλτσογλου σε μία από τις τελευταίες φάσεις έφεραν την έκρηξη του «ερυθρόλευκου» πάγκου, με τον Γιώργο Βλιώρα να δέχεται τεχνική ποινή, ενώ ακολούθησε η αστοχία του Ιωάννου από τη γραμμή των βολών και το άστοχο σουτ τριών πόντων του Γκοντόπουλου, με αποτέλεσμα ο Αίολος-Γόμφοι να πάρει τη νίκη με 64-70.

Τα δεκάλεπτα: 16-12, 30-31, 41-55, 64-70.

Ολυμπιακός Βόλου (Βλιώρας): Γκοντόπουλος 19 (3), Ίλτσογλου 18 (3), Αναγνωστόπουλος 3 (1), Ευαγγελινός 2, Σταθούρος 4 (1), Σιμάκης 9 (1), Παρασκευάς 9.

Αίολος-Γόμφοι (Φόρος): Κολότσιος 7 (1), Τσιγγενόπουλος 4, Μόσιαλος 3, Χατζής 6, Ιωάννου 13 (3), Τσιακάρας, Ψύρρας 12 (4), Θέος 17 (2), Δέσπος 8.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.