«Δεν δικαιούμαστε να μην αντιδρούμε, σήμερα είμαι χαρούμενος που το κάναμε»

«Δεν δικαιούμαστε να μην αντιδρούμε, σήμερα είμαι χαρούμενος που το κάναμε»
Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά το 1-3 κόντρα στον Απόλλωνα Πόντου

Εκεί που επικέντρωσε τις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου μετά το 1-3 επί του Απόλλωνα Πόντου ο προπονητής της Νίκης, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ήταν στο γεγονός ότι αυτή τη φορά, σε αντίθεση με το δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης με την Κοζάνη, η ομάδα του έβγαλε αμέσως αντίδραση παρότι δέχθηκε γκολ από τ’ αποδυτήρια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 47χρονου τεχνικού (απόδοση: magnesiasports):

«Χάσαμε όπως χάσαμε το ματς με τον Λεβαδειακό στο τελευταίο λεπτό. Με την Κοζάνη μετά από ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο, έτσι όπως βλέπω εγώ την ομάδα, δεν βγάλαμε αντίδραση στο δεύτερο, όπως αρμόζει στην ομάδα μας και στον σύλλογο που εκπροσωπούμε, γιατί ήμασταν νεκροί ψυχολογικά.

Εκεί επικεντρώθηκα κι εγώ, μιλώντας στους παίκτες. Δεν μπορούν οι άνθρωποι που είναι έξω από τον οργανισμό να έχουν ούτε την καθαρή μάτια ούτε την υπομονή. Κυρίως δεν βλέπουν τα πράγματα καθαρά. Επομένως θεωρώ ότι υπήρξε μία κάπως διαστρεβλωμένη εικόνα για το τι συνέβη στο ματς με την Κοζάνη.

Δεν λέω ότι ήταν τα πράγματα όμορφα, λέω ότι ήταν καλό να καταγράφει η πραγματικότητα, που ήταν ότι είχαμε ένα εκπληκτικό πρώτο ημίχρονο και δεν αντιδράσαμε καθόλου στο δεύτερο.

Με την ποιότητα που έχουμε και μ’ αυτό που έχουμε δουλέψει ό,τι και να συμβαίνει στον αγώνα δεν δικαιούμαστε να μη βγάλουμε αντίδραση.

Σήμερα στο 3ο λεπτό δεχθήκαμε ένα γκολ με έναν πολύ παράδοξο τρόπο από καθαρά δικό μας λάθος και γι’ αυτό για το οποίο είμαι χαρούμενος είναι ότι αμέσως τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση. Ισοφαρίσαμε αμέσως και για 90 λεπτά κυριαρχήσαμε».

Για το αν η ομάδα με τον Απόλλωνα Πόντου εμφάνισε αμυντικά προβλήματα: «Το παράδοξο είναι ότι στα προηγούμενα παιχνίδια η αμυντική συμπεριφορά των παιδιών ήταν εξαιρετική και δεχθήκαμε γκολ χωρίς να κινδυνέψουμε καθόλου.

Σήμερα στην αμυντική γραμμή στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν αυτό που συνηθίζουμε, αλλά ήμασταν πολύ πιο ουσιαστικοί στο επιθετικό κομμάτι.

Ετσι παίρνει ρυθμό η ομάδα. Ήταν το τρίτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Δεν θέλω να επεκταθώ άλλο, είναι μακρύς ο δρόμος. Κρατάμε τη νίκη και περιμένουμε το επόμενο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, που σαφέστατα θα είναι ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε τα πάντα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για την έδρα που θα φιλοξενηθεί το ματς με τον Καμπανιακό: «Όπου και να πάμε εμείς, θα είμαστε αυτοί που πρέπει να είμαστε. Ασχολούμαστε με αυτά που μπορούμε εμείς να επηρεάσουμε ως ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για το ντεμπούτο Μοράρ: «Ο Μοράρ έχει απίστευτη ποιότητα, υπερβολική για την κατηγορία, αλλά στο fitness είναι ακόμα πίσω. Tο ξέρετε. Ο μόνος λόγος που ήρθε είναι, αν μας ευνοήσει το αποτέλεσμα, να πάρει 10 λεπτά συμμετοχής, όπως και πήρε. Αν έχουμε υπομονή, το ξέρω ότι θα μας δώσει πολύ μεγάλη βοήθεια, όπως και ο Χρήστος Τζιώρας σήμερα ανταποκρίθηκε».

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.