Δεν προπονήθηκε ούτε την Παρασκευή ο Μιράντα, στον πάγκο με  ΑΕΚ Β’

Προβληματισμός στη Νίκη με τον παίκτη από την Ισημερινή Γουινέα

Ο Χοσέτε Μιράντα επέστρεψε τα ξημερώματα της Παρασκευής στον Βόλο από το ταξίδι που είχε κάνει στην Ισπανία, για να δει το νεογέννητο παιδί του, και δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα το πρωί.

Επομένως έχοντας χάσει όλες τις προπονήσεις μετά το δευτεριάτικο παιχνίδι με τον Καμπανιακό, η τεχνική ηγεσία μετά και την τελευταία σαββατιάτικη προπόνηση στην οποία θα πάρει μέρος ο ποδοσφαιριστής (σ.σ. εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) θα τον συμπεριλάβει μεν στην αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με την ΑΕΚ την Κυριακή, ωστόσο θα είναι στον πάγκο και θα χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα.

Δυστυχώς ο παίκτης από την Ισημερινή Γουινέα  έχει ήδη λείψει αρκετά είτε για να πάρει μέρος στην προετοιμασία της Εθνικής του είτε για να δει το νεογέννητο παιδί του και μέσα στοΝ Νοέμβριο αναμένεται να ξαναφύγει, έχοντας όπως όλα δείχνουν κυρίως στο μυαλό του στο Copa Africa, το οποίο γίνεται τον Ιανουάριο.

Αυτό σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για τη Νίκη, διότι ο πιο ποιοτικός ξένος παίκτης της κατηγορίας δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα, η οποία καλείται να βρει τις λύσεις. Με βάση πάντως το δεδομένο βάθος που έχει στο ρόστερ, υπάρχουν αξιολογότατες επιλογές για τις θέσεις των εξτρέμ με τους Ριμπέιρο, Κρητικό, Πολίτη, αλλά και τον Κάσσο, οπότε σ’ αυτούς θα στηριχτεί η τεχνική ηγεσία για το μεγαλύτερο διάστημα της φετινής σεζόν.

Θυμίζουμε ότι με την ΑΕΚ Β’ θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της ποινής του ο Στίκας.

Χρήστος Θανασούλης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.