Δημήτρης Φραγκούλης: «Αγία Άννα ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια και πάλι»

Όπως αναφέρει ο νέος προπονητής της ομάδας στο «Magnesiasports»

O Νίκος Αθανασιάδης αποτελεί προφανώς παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της πρώτηςε ομάδας της Αγίας Άννας (η συνεργασία πάντως συνεχίζεται) από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η έναρξη της συνεργασίας με τον Δημήτρη Φραγκούλη. Μετά τον Πύρασο μία νέα πρόκληση έρχεται λοιπόν για τον έμπειρο τεχνικό, που έχει εργαστεί στην Κέρκυρα αλλά και σε τρεις ακόμη ομάδες της ΕΠΣΘ, ενώ μιλώντας στο «Magnesiasports» κάνει λόγο για μία Αγία Άννα ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια!

«Είναι για μένα μεγάλη χαρά και μεγάλη τιμή που ανέλαβα την Αγία Άννα.  Πρόκειται για μία από τις πιο σοβαρές ομάδες στη Μαγνησία και δουλεύει σχεδόν σε επαγγελματικά πρότυπα και μπορεί να δώσει όλες εκείνες τις προϋποθέσεις σε έναν προπονητή να δουλέψει σοβαρά. Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο κίνητρο για μένα να συμφωνήσω» ανέφερε αρχικά.

Μέχρι πρότινος όμως ήταν προπονητής του Πυράσου, παίρνοντας ισοπαλία 1-1 στην έδρα της Αγίας Άννας και γνωρίζοντας ήττα στη Νέα Αγχίαλο 0-1. Οπότε ως αντίπαλος τι άποψη είχε για την Αγία Άννα; «Αγωνιστικά ίσως ήταν και λίγο καλύτερη από τον Μαγνησιακό στα περισσότερα παιχνίδια, με τη λογική του όταν κέρδιζε το έκανε με εμφατικό τρόπο. Ενώ ο Μαγνησιακός είχε σε κάποια παιχνίδια δυσκολίες και κέρδιζε στο τέλος. Έτσι όπως εξελίχθηκε βέβαια το πρωτάθλημα, δεν τα κατάφερε στο τέλος» απαντά ο Δημήτρης Φραγκούλης αλλά παράλληλα συμπληρώνει: «Δεν μπορώ να πω ότι ήταν άδικο που βγήκε ο Μαγνησιακός. Πρόκειται για δύο πάρα πολύ καλές ομάδες. το τελικό αποτέλεσμα κρίθηκε ίσως καθαρά βαθμολογικά στα μεταξύ τους παιχνίδια. Νομίζω ότι σ’ αυτά ίσως ο Μαγνησιακός έβγαλε μεγαλύτερο πάθος, περισσότερο τσαγανό ίσως. Πάλεψε πιο πολύ, έβγαλε εγωισμό στο γήπεδο και στις λεπτομέρειες κατάφερε να πάρει περισσότερους βαθμούς στα μεταξύ τους παιχνίδια και αυτό έκρινε το πρωτάθλημα».

Τα σχέδια για τη νέα χρονιά

Όπως οι περισσότερες ομάδες, έτσι και η Αγία Άννα κινείται πλέον σε ρυθμούς νέας χρονιάς, έχοντας τις τελευταίες δύο περιόδους διεκδικήσει το πρωτάθλημα, βρίσκοντας αρχικά τον Πύρασο και στη συνέχεια τον Μαγνησιακό μπροστά της.

Τώρα τι θα κάνει; Αρχικά ο νέος προπονητής της ομάδας αναφέρεται στο έμψυχο δυναμικό, και τονίζει ότι θα γίνει μία μερική ανανέωση. «Η Αγία Άννα θέλει να κρατήσει τον βασικό κορμό της ομάδας. Θα προσπαθήσουμε να πάμε σε ένα μοντέλο με πιο νέους παίκτες ηλικιακά με δίψα για διάκριση και καλή προπόνηση, δημιουργώντας έτσι σιγά σιγά έναν κορμό με μικρότερο μέσο όρο ηλικίας, παραμένοντας όμως η ομάδα ανταγωνιστική και πρωταγωνίστρια στο πρωτάθλημα» σημειώνει μεταξύ άλλων.

Όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις, η διοίκηση έχει συζητήσει με όλους τους παίκτες της τελευταίας χρονιάς. «Προφορικά έχουμε συμφωνήσει με κάποιους, έχουμε και κάποιες συζητήσεις με κάποιους άλλους. Μόλις ξεκαθαρίσουν οι συζητήσεις με αυτούς από εκεί και πέρα θα προχωρήσουμε στον σχεδιασμό και θα κινηθούμε αναλόγως με τι χρειαζόμαστε, και πάντα στη λογική να φέρουμε λίγο νέο αίμα με φιλοδοξία και κίνητρο για διάκριση» σχολιάζει ο τεχνικός της Αγίας Άννας

Οπότε μιλάμε για διεκδίκηση τίτλου και ανόδου εκ νέου; «Θα το πω λίγο διαφορετικά. Δεν θα είναι αυτοσκοπός η άνοδος. Οπωσδήποτε όμως η ομάδα που θα δημιουργηθεί, εάν φτάσει μέχρι εκεί, δεν θα πει όχι στο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα» καταλήγει.

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.