Δημήτρης Γάρος: O Mr Goal της Α’ ΕΠΣΘ στο «Magnesiasports»

Με 23 τέρματα αναδείχθηκε ο πρώτος σκόρερ του φετινού πρωταθλήματος

Με υψηλές βλέψεις ξεκίνησε και τη φετινή αγωνιστική περίοδο ο Ρήγας Φεραίος αλλά τελικά δεν κατάφερε να πετύχει τον στόχο της ανόδου, πραγματοποιώντας πάντως μία αξιόλογη πορεία. Από την άλλη, στην κατάκτηση ενός προσωπικού τίτλου έφτασε ο Δημήτρης Γάρος, καθώς με τα 23 τέρματα που σημείωσε αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣΘ, που σίγουρα είχε ιδιαίτερα αξιόλογους και παραγωγικούς επιθετικούς φέτος.

Συνέντευξη: Χρυσόστομος Τρίμμης

Στον έντονο ανταγωνισμό αναφέρεται και ο ίδιος ο Δημήτρης Γάρος, μιλώντας στο «Magnesiasports», κάτι που δίνει ακόμη μεγαλύτερη αξία στον τίτλο του πρώτου σκόρερ. «Μπορώ να πω με τιμάει απεριόριστα το συγκεκριμένο βραβείο, ειδικά όταν έχεις απέναντί σου παίκτες που είναι βαρόμετρα για τις ομάδες τους και έχουν τρομεροί επαφή με τα δίχτυα. Παίκτες όπως οι Βλάχος και Αραπίτσας από τον Πύρασο, ο Παπαδημητρίου και ο Σέττος από την Αγία Άννα, ο Κατσαβριάς από τον Αίαντα Σούρπης, και άλλα παιδιά τα οποία ξεχνάω αυτήν τη στιγμή» αναφέρει ο αρχηγός του Ρήγα.

Βέβαια, ο ίδιος δεν βλέπει το βραβείο του πρώτου σκόρερ ως ατομικό.  «Υπήρχαν άλλοι δέκα παίκτες του Ρήγα μέσα στον αγωνιστικό χώρο σε κάθε αναμέτρηση, και φυσικά όλα τα παιδιά της ομάδας που δούλευαν εξίσου καλά για να φτάσω στο επιθυμητό σημείο και είμαι υπερήφανος που τους έχω συμπαίκτες», ομολογεί!

Ο τίτλος όμως δεν ήρθε για τον Ρήγα. «Στο πρωτάθλημα νομίζω κάναμε αρκετά καλή πορεία. Είμαστε νεανική ομάδα αν εξαιρέσουμε κάποιους οι οποίοι έχουν πολλές περισσότερες εμπειρίες, όπως ο Στάθης Ρόκας, που για εμάς είναι σαν πατέρας μέσα στα αποδυτήρια. Αν δεν είχαμε μπλέξει με τον κορωνοϊό και ήμασταν λίγο πιο τυχεροί και ίσως και πιο έξυπνοι σε κάποιες στιγμές των παιχνιδιών που δώσαμε, μπορεί και να πανηγυρίζαμε εμείς τώρα τη συμμετοχή μας στα μπαράζ της Γ’ Εθνικής» σημειώνει ο Δημήτρης Γάρος και συμπληρώνει: «Συγχαρητήρια πάντως στην ομάδα του Πυράσου. Ήταν εκ των φαβορί και το έδειξε με το παραπάνω, και της εύχομαι καλή επιτυχία για τον επόμενο στόχος της που είναι η κατάκτηση της ανόδου στη Γ’ Εθνική».

Ο Πύρασος ήταν αυτός παράλληλα που στέρησε από τον Ρήγα Φεραίο και τη συμμετοχή στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΘ. «Ήταν ακόμη ένας διακαής στόχος , ο οποίος δεν επιτεύχθηκε» παραδέχεται ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βελεστίνου. «Χάσαμε στις λεπτομέρειες από τον Πύρασο στο «Παντελής Μαγουλάς» και μας άφησε μια πικρία μεγάλη διότι θέλαμε να ήμασταν εμείς στον τελικό. Αλλά συνεχίζουμε έχοντας βλέψεις καλές για το μέλλον!» σχολιάζει.

Για το φινάλε μία αφιέρωση… « Τον τίτλο αυτόν θέλω να τον αφιερώσω στον θείο μου Γιώργο ο οποίος είναι ο πιο πιστός οπαδός μου. Δεν έχει χάσει αγώνα μου φέτος» σημειώνει ο Δημήτρης Γάρος και είναι σίγουρο ότι ο κος Γιώργος πανηγύρισε και τα 23 τέρματα φέτος με πάθος!

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.