Διοργάνωσε τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της η Νίκη Βόλου (photos)

Την Πέμπτη στα γραφεία της ομάδας στο Πανθεσσαλικό

Τη χριστουγεννιάτικη γιορτή της διοργάνωσε η ομάδα ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου στα γραφεία της στο Πανθεσσαλικό. Παρόντες όλοι οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό team και η Δ.Ε. ποδοσφαίρου, όπως και μέλη της Ερασιτεχνικής Νίκης και φυσικά ο πρόεδρος της Στέργιος Φάτσης. Ο τελευταίος απηύθυνε χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους, λέγοντας:

«Κάθε χρόνο βρισκόμαστε στον ίδιο χώρο και κάνουμε τις ίδιες ευχές για τη νέα χρονιά που έρχεται. Οι ευχές είναι συγκεκριμένες, υγεία σε όλους τους ποδοσφαιριστές και τις οικογένειές τους, ευτυχία και κάθε επαγγελματική επιτυχία. Κάνουμε επίσης μία άλλη ευχή κάθε χρόνο, που νομίζω ότι φέτος είμαστε πολύ πιο κοντά να εκπληρωθεί, η ομάδα ν’ ανέβει στην επόμενη κατηγορία. Νομίζω ότι οι συνθήκες της φετινής χρονιάς είναι οι καλύτερες από κάθε άλλη της τελευταίας τριετίας. Παιδιά με ένα μείγμα χαρακτήρα, ταλέντου και εμπειρίας είναι στην ομάδα μας. Το αποδείξαμε και πρόσφατα σ’ έναν αγώνα με μία ομάδα δύο κατηγορίες πάνω  από μας. Είμαστε φέτος πιο κοντά από κάθε άλλη χρονιά ν’ αλλάξουμε κατηγορία. Εύχομαι καλές γιορτές και ευτυχισμένος ο νέος χρόνος σε όλους σας και στις οικογένειές σας».

Ιμεράι: Του χρόνου να γιορτάζουμε σε άλλη κατηγορία

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου, Νίκος Ιμεράι, επισήμανε τα εξής:

«Σας καλωσορίζω στη γιορτή που έχει καθιερώσει κάθε χρόνο η διοίκηση. Να ευχαριστήσω και τους δημοσιογράφους και τη διοίκηση που όλοι μαζί βοηθάτε στο έργο που έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε, ώστε να πάμε τη Νίκη σε ψηλότερες κατηγορίες. Εύχομαι να έχετε μία καλή χρονιά, υγεία πάνω απ’ όλα, να είστε γεροί και δυνατοί, όπως ήσασταν μέχρι τώρα. Ήσασταν πραγματικά παίκτες με ψυχή. Άλλωστε βρίσκεστε στη Νίκη Βόλου, για ν’ ανεβάζουμε αυτήν την ομάδα στις μεγαλύτερες κατηγορίες κι εύχομαι του χρόνου να ‘μαστε πάλι εδώ και να γιορτάζουμε σε άλλη κατηγορία, έχοντας άλλους στόχους».

Καντούτσης: Η νέα χρονιά να μας βρει στη Football League

Τους παίκτες της Νίκης Βόλου εκπροσώπησε ο Τάσος Καντούτσης: «Εκ μέρους των ποδοσφαιριστών της Νίκης Βόλου θέλω να ευχηθώ σε όλον τον κόσμο καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές και μία ευχή που κάνουμε όλοι ως ομάδα είναι η νέα χρονιά να μας βρει στη Football League».

Αμέσως μετά οι παίκτες αντάλλαξαν ευχές με τα μέλη της διοίκησης κι ένας-ένας έπαιρνε δώρο από τις αθλήτριες στίβου της Νίκης, Έρρικα Σεφέρκολλι και Ευτυχία Χατζημπύρρου μία βασιλόπιτα και ένα κρασί.

Να σημειωθεί ότι τελικά δε θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή το προπονητικού χαρακτήρα φιλικό με το Αθλητικό Κολλέγιο Νίκης, αλλά μόνο μεσημεριανή προπόνηση και μετά το τέλος της οι παίκτες της Νίκης, που είναι ξένοι και όσοι κατάγονται από πιο μακρινές περιοχές της Ελλάδος, θα φύγουν για τις πατρίδες τους, ενώ οι υπόλοιποι θα προπονηθούν και το Σάββατο.

Στην ομάδα επικρατεί ασφαλώς διάχυτη ικανοποίηση για τη μεγάλη νίκη επί της Ξάνθης, αλλά και για την πορεία στο πρωτάθλημα, ενώ η διοίκηση φρόντισε μετά τη γιορτή να είναι για μία ακόμη φορά εντάξει στις οικονομικές υποχρεώσεις και πλήρωσε άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.