Δύο αποσύρσεις από τη Γ’ ΕΠΣΘ-Κανονικά η κλήρωση τη Δευτέρα 12/09

Περιμένουν τις αποφάσεις της ΕΠΟ περί αναστολής διοικήσεις και ομάδες

Την ώρα που οι κατά τόπους ΕΠΣ περίμεναν τα αποτελέσματα των διαβουλεύσεων σε κεντρικό επίπεδο, για να δουν αν θα αρχίσουν βάσει προγραμματισμού τα πρωταθλήματα ή αν θα προχωρήσει σε αναστολή η ΕΠΟ, η ΕΠΣ Θεσσαλίας ρυθμίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την κλήρωση των πρωταθλημάτων της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, ενώ καταγράφονται αποσύρσεις ομάδων από τη Γ’ ΕΠΣΘ.

Όπως τονίζουν στελέχη της ΕΠΣΘ, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά το απόγευμα της ερχόμενης Δευτέρας σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου (18:00-Ξενία), καθώς τα προγράμματα πρέπει να βγουν ασχέτως αν η ΕΠΟ αποφασίσει αναστολή ή όχι, μιας και πρόκειται για αποφάσεις που μπορεί ν’ αλλάξουν μέσα σε λίγα λεπτά…

Ωστόσο, ακόμη και τώρα καταγράφονται αλλαγές στους συσχετισμούς και στην παρουσία ομάδων στα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, δύο ομάδες, ο Ηρακλής Αγίων Θεοδώρων και ο Άθλος Αλμυρού που είχαν αρχικά δηλώσει συμμετοχή στη Γ’ ΕΠΣΘ, τελικά έκαναν γνωστό ότι δεν πρόκειται να πάρουν μέρος και αποσύρθηκαν. Από την άλλη, το ενδεχόμενο να μην πάρει μέρος στην κατηγορία ο Απόλλων Καναλίων δεν επιβεβαιώθηκε, και η ομάδα θα συμπεριληφθεί κανονικά στην κληρωτίδα της Γ’ ΕΠΣΘ.

Έτσι, στη Γ’ ΕΠΣΘ 11 ομάδες ετοιμάζονται να πάρουν μέρος, ενώ 14 στην Α’ κατηγορία, 12 στη Β’ και 10 στο πρωτάθλημα Νέων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.