Δύσκολη αποστολή χωρίς Λάππα για τον ΓΣ Αλμυρού στα Τρίκαλα

Στο κλειστό της Μπάρας απέναντι στον ΑΟΤ

O τραυματισμός του έμπειρου γκαρντ Γιώργου Λάππα κάνει τον προπονητή του ΓΣ Αλμυρού Λουκά Ζαρονικόλα να αναπροσαρμόσει όσο μπορεί τα πλάνα του από εδώ και πέρα, με το αυριανό (26/11, 17:00) παιχνίδι εκτός έδρας απέναντι στον ΑΟ Τρίκαλα να είναι δύσκολη αποστολή εξ ορισμού για τους Αλμυριώτες.

«Προέχει σίγουρα η υγεία του αθλητή και σιγά σιγά και σταδιακά θα επανέλθει. Έχουμε βέβαια μία δύσκολη αποστολή, απέναντι σε μία δυνατή ομάδα, η οποία μπορεί να προέρχεται από ήττα, αλλά αυτό συνήθως συσπειρώνει ένα σύνολο» σχολιάζει άλλωστε σχετικά ο τεχνικός του ΓΣ Αλμυρού, Λουκάς Ζαρονικόλας, μιλώντας στο «Μagnesiasports». Άλλωστε, όπως σημειώνει, παρά το ότι μέχρι στιγμής δεν έχουν πάει όλα καλά για τον ΓΣ Αλμυρού, η χρονιά έχει πολύ δρόμο ακόμη μπροστά της.

Βέβαια, το κλίμα είναι καλό στις τάξεις της ομάδας μετά και τη νίκη επί των Αετών Βέροιας την περασμένη αγωνιστική (80-70 το τελικό σκορ), με τον ΓΣ Αλμυρού ωστόσο να είναι σχετικά χαμηλά ακόμη στην κατάταξη του 4ου ομίλου, με επτά βαθμούς (2 νίκες και 3 ήττες). Σε περίπτωση νίκης απέναντι στον δυνατό ΑΟ Τρίκαλα ωστόσο θα πάρει μία σημαντική βαθμολογική ανάσα.

Με κόσμο στη Μπάρα

Την ίδια στιγμή, ο ΑΟ Τρίκαλα θα έχει για πρώτη φορά κόσμο στο πλευρό του, αφού το παιχνίδι θα διεξαχθεί για πρώτη φορά με φιλάθλους στο κλειστό της Μπάρας, που είχε θέματα και μετά τις πλημμύρες αλλά και με την άδεια πυρασφάλειας.

Δηλώσεις για το αυριανό παιχνίδι έκανε και ο παίκτης του ΑΟ Τρίκαλα, Θανάσης Γκαντιάς, που στέκεται αρκετά στο γεγονός της παρουσίας των φιλάθλων, αλλά και στη δυναμική του ΓΣ Αλμυρού.

Δείτε τις σχετικές δηλώσεις εδώ:

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.