Δύσκολο ματς στην αήττητη Κοζάνη!

Ο Ολυμπιακός Βόλου για τη 17η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής

Το πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Κοζάνης, έχει σήμερα (15:00) ο Ολυμπιακός Βόλου στο ΕΑΚ Κοζάνης για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που συνεχίζει να είναι στην επικίνδυνη ζώνη και να αναζητεί λύσεις και βαθμούς θα αγωνιστεί για την έκπληξη για να ελπίζει μετά στα καλύτερα.

Σήμερα ο Ολυμπιακός είναι προτελευταίος στην βαθμολογία με 15 μόλις βαθμούς έχοντας από κάτω του μόνο τον Μακεδονικό Φούφα, ενώ η Κοζάνη, πρωτοπόρος και αήττητη έχει ξεφύγει 11 βαθμούς από τον δεύτερο της κατάταξης, έχει την καλύτερη επίθεση με 38 γκολ και την καλύτερη άμυνα με οκτώ γκολ παθητικό, ενώ στο γήπεδό της δεν έχει δεχθεί γκολ, την ώρα που ο Ολυμπιακός έχει την χειρότερη επίθεση σκοράροντας μόλις 8 φορές!

Οι Σεραφείμ Παπαϊωάννου, Φίλιππος Σκοπελίτης που συμπληρώσαν κάρτες είναι τιμωρημένοι και θα λείψουν από το ματς στην Κοζάνη όπως θα λείψει και πάλι ο τραυματίας Κ. Καμπέρης.

Για τον προπονητή Κώστα Σταματίου που γνωρίζει τις δυσκολίες του αγώνα στην διάθεση του θα είναι οι: Ζαχαρίας Καβουσάκης, Θανάσης Μαργαρίτης, Αντώνης Θεοδωρόπουλος, Κώστας Σιουμουρέκης, Κλεβί Κόλα, Μάριος Παπαδήμος, Δημήτρης Γιαρλέλης, Μάρκος Διαμαντόπουλος, Κώστας Καρβούνης, Αλέξανδρος Αναστασίου, Αντώνης Κατσαγεωργίου, Βασίλης Ακριβόπουλος, Γιώργος Σκύφτας, Νίκος Μυλωνάς, Φώτης Καρατσόλης, Ηλίας Σταμπουλής, Νίκος Ντινόπουλος, Αχιλλέας Κωνσταντίνου και δυο παίκτες (Ζάχος, Κοφινάς) από την ομάδα Νέων του συλλόγου.

O Κωνσταντίνος Τικόζογλου της Ένωσης Μακεδονίας είναι ο διαιτητής του αγώνα ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Ολυμπιακό Βόλου. Βοηθοί του θα είναι οι Παναγιώτης Μερεμετζέκης και Δήμητρα Τσικλητάρη από την Ένωση Πιερίας.

Σήμερα για την 17η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής γίνονται και οι αγώνες:

Μακεδονικός Φούφα – Εδεσσαϊκός

Σβορώνος – ΑΕΠ Κοζάνης

Δωτιέας Αγιάς – ΠΟ Ελασσόνας

Εθνικός Ν. Κεραμιδίου – ΠΑΟΚ Κρηστώνης

Καστοριά – Κεραυνός Αγγελοχωρίου

ενώ αναβλήθηκε το ΑΟ Χανιώτης – Πιερικός

 

Συλλυπητήρια ανακοίνωση

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εκδόθηκε απο τον ΑΣ  Ολυμπιακός Βόλου για τον χαμό του Χρήστου Ζαντέρογλου “Το ΔΣ του ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 εκφράζει την θλίψη  του για την απώλεια του Χρήστου Ζαντέρογλου παλαίμαχου  άσσου της Νίκης  Βόλου που υπήρξε ένας  από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές που ανέδειξε η πόλη μας Συλλυπητήρια  στους οικείους του” αναφέρει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.