Έδειξε το κοινωνικό του πρόσωπο ο Ολυμπιακός Βόλου (photos)

Ο Δημήτρης Μουρτζίνος, γ.γ. του Ολυμπιακού Βόλου, παραδίδει φανέλα με τις υπογραφές των παικτών στον παιδαγωγό της Κιβωτού του Κόσμου, Κων/νο Καρανάσιο

Μία πολύ ωραία εκδήλωση αφιερωμένη στην Κιβωτό του Κόσμου, έναν εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, που έχει παράρτημα στο Διμήνι του Βόλου, διοργανώθηκε σήμερα Τετάρτη (12/12) στο κατάστημα Public από την ομάδα ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου, που έδειξε έτσι το κοινωνικό του πρόσωπο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης οι έξι τυχεροί που βγήκαν με κλήρωση, και δύο παιδιά της Κιβωτού, ο Αργύρης και ο Στέφανος, ο οποίος μάλιστα είναι και μπασκετμπολίστας της Νίκης, έπαιξαν μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού Βόλου FIFA 19. Οι τρεις φιναλίστ κέρδισαν από έναν τίτλο FIFA 19, ενώ ο πρωταθλητής, που ήταν ο Ευθύμης Δανιλόπουλος, ο οποίος ήταν δίδυμο με τον Αντώνη Καμπλιώνη, πήρε και μία επίσημη εμφάνιση του Ολυμπιακού Βόλου με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών.

Δεύτερος στον διαγωνισμό ήταν ο Βαγγέλης Γιαννίκος με συμπαίκτη τον Γιώργο Πατσή, που πήγαν στον τελικό, και τρίτος ο Στάθης Βλαχάβας με συμπαίκτη τον Θανάση Μαργαρίτη.

Από τους ερυθρόλευκους έδωσε το παρών όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, ενώ οι παίκτες που έπαιξαν και διασκέδασαν μαζί με τους τυχερούς ήταν οι Σκοπελίτης, Καμπλιώνης, Μαργαρίτης, Ευθυμιάδης, Πατσής, Πορής, Παπουτσογιαννόπουλος και Καναβός.

Το πιο σημαντικό ήταν ότι στο κατάστημα Public υπήρχαν δύο ειδικά κουτιά της Κιβωτού του Κόσμου, που ο καθένας μπορούσε να συνεισφέρει οικονομικά, με όποιο ποσό ήθελε,  συμβάλλοντας έτσι στην ενίσχυση του σπουδαίου έργου του οργανισμού. Παρουσιαστής της εκδήλωσης ήταν ο δημοσιογράφος Ευθύμης Χούτας. Η σημερινή εκδήλωση ήταν, όπως τονίστηκε, η αρχή μιας σειράς δράσεων που θα πραγματοποιήσει ο Ολυμπιακός Βόλου μέσα στην αγωνιστική χρονιά, με σκοπό τη βοήθεια ασθενών κοινωνικών ομάδων της πόλης μας.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου ευχαρίστησε από την πλευρά της το κατάστημα public στο Βόλο και ιδιαίτερα τον διευθυντή κ. Μιχάλη Λογοδότη, ο οποίος αποδέχθηκε με χαρά την πρόταση του Ολυμπιακού και βοήθησε τα μέγιστα για την υλοποίηση της εκδήλωσης.

Παράλληλα, να σημειωθεί ότι οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση μπορούσαν να συμμετέχουν σε κλήρωση για τρία εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού Βόλου για τον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, συμπληρώνοντας τη φόρμα που προμηθεύονταν από τον Γιώργο Μπακίρη, υπεύθυνο του διαφημιστικού τμήματος του Ολυμπιακού Βόλου.

Οι χαιρετισμοί

Αρχικά χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ο παιδαγωγός της Κιβωτού του Κόσμου, Κωνσταντίνος Καρανάσιος, ο οποίος τόνισε:

«Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τόσο τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου όσο και το κατάστημα του Public για την τιμή που μας κάνουν σήμερα να βρισκόμαστε εδώ και θα ήθελα μεταφέρω τη χαρά της διεύθυνσης όσο και των ίδιων των παιδιών για τη σημερινή πρόσκληση. Το παράρτημά μας είναι ένα νέο παράρτημα, που λειτουργεί στην πόλη του Βόλου μόλις δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε 26 παιδιά ηλικίας 6-16 ετών, τα οποία έχουν έρθει στη αγκαλιά μας κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας. Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε αγάπη και μία ζεστή αγκαλιά σε όλα τα παιδιά, που το έχουν πραγματικά ανάγκη. Όπως καταλαβαίνετε οι ανάγκες μας είναι πάρα πολλές και γι’ αυτό καλούμε όλον τον κόσμο να έρθει να μας γνωρίσει από κοντά στο σπίτι μας στο Διμήνι και να δει και τις ανάγκες, για τις οποίες μιλάμε. Να θυμόμαστε ότι αυτά τα παιδιά είναι το μέλλον μας κι οφείλουμε να τα προστατεύουμε».

Από τη μεριά του ο γενικός γραμματέας της διοίκησης του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου, κ. Δημήτρης Μουρτζίνος, ανέφερε:

«Σας ευχαριστούμε όλους που παρευρίσκεστε σ’ αυτήν την εκδήλωση. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι ο μεγαλύτερος σύλλογος της Μαγνησίας και εκτός από το αθλητικό κομμάτι και τις δραστηριότητες που άπτονται του αθλητισμού, συγχρόνως πρέπει να δείχνει και το κοινωνικό του πρόσωπο. Είναι ευκαιρία ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων να καλέσουμε τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου και να δημιουργήσουμε μία ωραία ατμόσφαιρα, από την οποία όλοι θα είναι χαρούμενοι. Ευχαριστώ όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τον προπονητή και τους διοργανωτές της εκδήλωσης, κ.κ. Κικίλια και Μπακίρη, και επίσης τα παιδιά της Κιβωτού, που ελπίζω στη ζωή τους να έχουν τον δρόμο που τους αξίζει».

Ακολούθως ο κ. Μουρτζίνος ως εκπρόσωπος της διοίκησης του Ολυμπιακού Βόλου χάρισε μία φανέλα στον κ. Κωνσταντίνο Καρανάσιο με τις υπογραφές των παικτών της ομάδας.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.