Εκ νέου αναβολή για την έφεση της Νίκης Βόλου

Ενώ η ομάδα προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Θεσπρωτό

Ούτε και το μεσημέρι της Τρίτης εκδικάστηκε από την επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ η έφεση της Νίκης Βόλου κατά της απόφασης που την τιμώρησε βαριά για την οριστική διακοπή τουη αγώνα με την ΑΕΛ, ενώ στρέφεται και κατά της λαρισαϊκής ΠΑΕ, αφού δόθηκε εκ νέου αναβολή, και αναμένεται να εκδικαστεί την Τετάρτη 24 Μαΐου.

Υπενθυμίζεται ότι για την οριστική διακοπή του αγώνα που είχε διεξαχθεί στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2, η Νίκη Βόλου τιμωρήθηκε με ήττα στα χαρτιά (3-0 ά.α.), δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αφαίρεση 1 βαθμού και πρόστιμο 30.250 ευρώ. Aπό την άλλη, ενώ ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας είχε ασκήσει δίωξη και κατά της ΑΕΛ για φθορές στο Πανθεσσαλικό από πλευράς των οπαδών της, το πρωτοβάθμιο μονομελές πειθαρχικό όργανο της Λίγκας προχώρησε σε απαλλαγή της λαρισαϊκής ΠΑΕ.

Aπό εκεί και πέρα, η Νίκη Βόλου προετοιμάζεται για τον εκτός έδρας αγώνα της ερχόμενης Παρασκευής με αντίπαλο τον Θεσπρωτό στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League, με τον Μπουργάνη να προέρχεται από αρθροσκόπηση και να μην υπολογίζεται για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Με το πρωτάθλημα όμως να ολοκληρώνεται και τη Νίκη Βόλου να έχει ως στόχο απλά να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται, αφού η άνοδος έχει χαθεί, αυτό που προέχει είναι οι καλές εμφανίσεις, αλλά και ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά, χωρίς να είναι ανεξάρτητα αυτά τα δύο μεταξύ τους.

Έτσι, με τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Ελευθερόπουλο να έχει κάνει λόγο για 3 ή υπό συνθήκες 4 μεταγραφές, οι αγώνες που έρχονται αποτελούν καλά τεστ για όλους, ώστε να δείξουν ακόμη περισσότερα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου που γενικότερα προβλέπεται δύσκολη από πολλές απόψεις.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.