Ελευθερόπουλος: «Παίζουμε απέναντι σε όλους για τη νίκη, όποιος και να παίζει»

Χωρίς αδειοδότηση η ΑΕΛ τη νέα χρονιά, όπως ανέφερε ο προπονητής της

Ικανοποιημένος για το σύνολο της χρονιάς εμφανίστηκε ο προπονητής της Νίκης Δημήτρης Ελευθερόπουλος, μετά το φινάλε του αγώνα με την ΑΕΛ, κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι υπό ειδικές συνθήκες.

Ρεπορτάζ: Χρυσόστομος Τρίμμης

«Είχαμε πει ότι είναι ένα ειδικών συνθηκών παιχνίδι, κάτω από δύσκολες συνθήκες,καιρικές και σε ό,τι αφορά τον αγωνιστικό χώρο. Ήμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε γιατί ήταν 40 λεπτά και παίξαμε ακόμη λιγότερο. Μέτρησε ακόμη και το cool break στη διάρκεια του αγώνα, οπότε παίξαμε 36 λεπτά ήμασταν υποχρεωμένοι να ρισκάρουμε, να έχουμε πιο ψηλά τα extreme» τόνισε ο τεχνικός της Νίκης και συμπλήρωσε: «Τα παιδιά ανταποκρίθηκαν πάρα πολύ καλά πιέσαμε τη Λάρισα και αυτό που κρατάω από το σημερινό αγώνα είναι η νοοτροπία που επιδείξαμε για μία ακόμη φορά ανεξαρτήτως του ποιος παίζει και όλες οι απουσίες που είχαμε. Κάποια παιδιά είχαν βγάλει πχ οι ξένοι εισιτήρια, άλλοι είχαν προγραμματίσει κάτι μικροεπεμβάσεις… Οπότε δείχνουμε ως ομάδα ότι όποιος και να παίζει, η νοοτροπία είναι ίδια και προσπαθούμε να νικήσουμε όπως κάναμε και στο σημερινό αγώνα.  Όλα τα παιδιά είχαν μεγάλα διαστήματα με πάρα πολύ καλό ποδόσφαιρο, με ένα μεγάλο σερί νικών και πάρα πολύ καλή συγκομιδή συνολικά, αλλά το σημαντικότερο για μένα είναι ότι να έχον μπει βάσεις για την επόμενη σεζόν».

Ειδικότερα, ο προπονητής της Νίκης στάθηκε και στην παρουσία του κόσμου στη Νεάπολη. «Ο κόσμος είχε εξαιρετική παρουσία για μία ακόμη φορά κάνανε εκπληκτική ατμόσφαιρα και νιώσαμε ειλικρινά περήφανη και αυτό μας δίνει ακόμη μεγαλύτερο κίνητρο για να τους ικανοποιήσουμε την επόμενη σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Χωρίς αδειοδότηση η ΑΕΛ»

«Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι ανάλογο θα μπορούσε και για τις δύο ομάδες τουλάχιστον η απόφαση να βγει πιο πολύ πιο νωρίς και να υπάρχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον και φάνηκε αυτό και από τις δύο ομάδες στο παιχνίδι» σημείωσε από την πλευρά του ο προπονητής της ΑΕΛ, Παναγιώτης Γκουτσίδης.

Χαρακτηριστικά ανέφερε: «Υπήρχε διάθεση από τους παίκτες αλλά δυστυχώς ήταν ποτέ να τελειώσει αυτό το μαρτύριο ώστε να πάνε να ξεκουραστούν γιατί πραγματικά είχαν ένα Γολγοθά και οι δύο ομάδες. Έγινε και αυτό, τελείωσαν τουλάχιστον με μία νίκη έτσι όπως ήρθε, κερδίσαμε τη 2η θέση που ήταν ο δεύτερος στόχος για την ομάδα και από δω και πέρα κοιτάμε το αύριο, να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα περισσότερο και να φτάσει η ομάδα στο επίπεδο που πρέπει, και να διεκδικήσει την άνοδο την επόμενη χρονιά».

Για το αν η δεύτερη θέση μπορεί να προσφέρει κάτι περισσότερο, ο τεχνικός της ΑΕΛ υπογράμμισε: «Δεν ξέρω αν είναι για την ΑΕΛ ή για κάποια άλλη ομάδα κάτι τέτοιο. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Εδώ παίξαμε μετά από 2,5 μήνες 40 λεπτά, πόσο μάλλον αν τα πράγματα αλλάξουν και τελικά βγάλουν της δεύτερες ομάδες. Είναι πιστεύω απίστευτο έως αδύνατο, αλλά στην Ελλάδα βρισκόμαστ,ε όπως όλοι λέμε, και πολλά μπορούν να γίνουν.

Τέλος, σχολίασε ότι ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά γίνεται χωρίς το στήριγμα και την ελευθερία της αδειοδότησης. «Ο σχεδιασμός έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό με βήματα. όσο το δυνατόν με μεγαλύτερη ασφάλεια χωρίς βιασύνη, και από αύριο πιστεύω ότι ο στόχος είναι αυτός, να συγκεντρωθούμε στο κομμάτι της νέας ομάδας, έτσι ώστε όταν έρθει η ώρα της πρώτης μέρας της προετοιμασίας να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Δυστυχώς η ΑΕΚ δεν θα πάρει αδειοδότηση και θα κινηθεί όπως πέρυσι. Την επιστροφή την ορίζει η έναρξη του πρωταθλήματος από ότι λένε είναι γύρω στις 10 Σεπτεμβρίου με ερωτηματικό…»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.