Εμπειρία, δυνατότητες και βάθος στο ρόστερ του Ολυμπιακού Βόλου

Οι κινήσεις διοίκησης και τεχνικού επιτελείου συνεχίζονται

 

Ο Άγγελος Σταυράκης θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Βόλου στην Α’ ΕΠΣΘ, αποτελώντας την εγγύηση στην εστία των «ερυθρόλευκων» στην προσπάθεια επιστροφής της ανόδου στη Γ’ Εθνική, και έπεται συνέχεια, όσον αφορά παίκτες που θα αποτελέσουν μεταγραφικές προσθήκες.

0 34χρονος τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί ξανά υπό τις οδηγίες του προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου Στέλιου Αρσένου, στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, ενώ ουσιαστικά θα είναι η τρίτη θητεία του με τα ερυθρόλευκα, αφού έχει αποτελέσει μέλος της ομάδας τόσο την περίοδο 2010-11 όσο και το διάστημα 2012-14. Την τελευταία αγωνιστική περίοδο αποτέλεσε μέλος του Αχιλλέα Φαρσάλων, που συμμετείχε στην Α’ ΕΠΣΘ.

Η επιλογή Σταυράκη και η ανανέωση με τον Αλέξανδρο Αναστασίου πάντως δίνει ένα πρώτο στοιχείο για τον Ολυμπιακό Βόλου της νέας χρονιάς, και αν μπορεί από τώρα να εκτιμήσει κανείς σωστά, τότε καταλαβαίνει ότι η ομάδα κατά κύριο λόγο θα αποτελείται από παίκτες με εμπειρία και δυνατότητες που θα προσφέρουν τα μέγιστα, χωρίς βέβαια να απουσιάζουν και κάποιοι νεαροί και ταλαντούχοι. Η χρονιά είναι πρόκληση για τον Ολυμπιακό Βόλου, εφόσον θέλει να επιστρέψει στη Γ’ Εθνική, καθώς θα κληθεί να τα βγάλει πέρα με ένα ιδιαίτερα σημαντικό αριθμό αγώνων για πρωτάθλημα και κύπελλο ΕΠΣ Θεσσαλίας, ενώ αν όλα πάνε καλά τότε θα χρειαστεί να πάρει μέρος και στα μπαράζ ανόδου απέναντι σε άλλες πρωταθλήτριες ΕΠΣΘ.

Κατανοεί λοιπόν κανείς ότι το όλο πρόγραμμα χρειάζεται δυνατό ρόστερ που θα έχει και βάθος και ισορροπίες που θα πρέπει να τηρηθούν για να κυλήσουν όλα ομαλά και βάσει σχεδιασμού. Βέβαια, θα πρέπει πρωτίστως να κυλήσει ομαλά και να εξελιχθεί αναλόγως ο μεταγραφικός σχεδιασμός.

Όσον αφορά τις ανακοινώσεις; Εφόσον ανακοινωθούν και οι αποδεσμεύσεις και κλείσουν και όλες οι ομάδες τις υποχρεώσεις τους, αναμένονται περισσότερα επίσημα στοιχεία από πλευράς διοίκησης, μέσα στις επόμενες 20 ημέρες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.