Ένας γύρος …με Ελευθερόπουλο για τη Νίκη Βόλου που αύριο υποδέχεται τον Ηρακλή Λάρισας

Τον Ηρακλή Λάρισας θα υποδεθεί αύριο στο Πανθεσσαλικό (14:45) η Νίκη Βόλου θέλοντας συνέχεια επιτυχιών στην 22η αγωνιστική της Super League 2.

Για τον προπονητή της Νίκης Δημήτρη Ελευθερόπουλο το ματς με τον Ηρακλή Λάρισας είναι σημαδιακό  αφού με αυτόν τον αντίπαλο έκανε ντεμπούτο στον πάγκο και μάλιστα ήταν το πρώτο “διπλό” της βολιώτικης ομάδας

Ο Ελευθερόπουλος που κάνοντας  τέταρτο “διπλό” και την περασμένη Κυριακή, έκλεισε έναν γύρο ως προπονητής της Νίκης έχοντας 8 νίκες, 4 ισοπαλίες κάθε μια ήττα με την ομάδα να σκοράρει στα 11 ματς και να μην δέχεται γκολ στα 7.

Με τον Ελευθερόπουλο στον πάγκο λίγες μέρες αφού ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η Νίκη έκανε το πρώτο της “διπλό”, 18 Δεκεμβρίου στο AEL FC Arena κερδίζοντας 0-1 τον Ηρακλή Λάρισας κι ενώ ως τότε άλλες δυο φορές που η Νίκη έπαιξε στην Λάρισα έχασε 1-0 από την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ και επίσης 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας που είχε έδρα τότε το Arena!

Στο δεύτερο παιχνίδι, με τον “Ελέ” στον πάγκο, η Νίκη κέρδισε 2-0 τον ΠΑΟΚ Β΄ υποχρεώνοντάς τον σε πρώτη ήττα, ενώ στην 10η αγωνιστική ήρθε και το δεύτερο φετινό “διπλό” με την Νίκη να φεύγει νικήτρια από την Φιλιππούπολη Λάρισας με 1-4 επί του Απόλλωνα.

Ακολούθησε η νίκη επί του Θεσπρωτού (2-0) στο Πανθεσσαλικό, η ισοπαλία (2-2) με τον Αλμωπό στην Αριδαία και η νίκη στις 29/1 επί του Ηρακλή (1-0) στη Νεάπολη για να έρθει η “διακοπή” και στην επανέναρξη 13/3 ήρθε η πρώτη ήττα στις Σέρρες με 2-0 από τον πρωτοπόρο Πανσερραϊκό.

Ακολούθησαν δύο ματς έδρας με τη Νίκη να μένει στο 0-0 με ΠΑΟ Β’ και νίκη 2-0 επί του Μακεδονικού για να έρθει ένα ακόμη το τρίτο “διπλό” στη Βέροια (0-2)

Μετά ήρθε η διακοπή στον αγώνα με τη Λάρισα …και πριν το τελευταίο διπλό στην Ρόδο (1-2) επί του Διαγόρα μεσολάβησαν δυο ισοπαλίες μια (2-2) στο Πολύκαστρο με Απόλλωνα Πόντου και μια με την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-1) στο Πανθεσσαλικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.