Ένας… Πρέλεβιτς για τον Ολυμπιακό Βόλου

Αλλάζει το σχήμα των «ερυθρόλευκων»-Παρελθόν ο Κρίπτσι

Θα μπορούσε να τα έχει πάει καλύτερα ο Ολυμπιακός Βόλου μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα μπάσκετ Ανδρών της National League 2, ωστόσο αρκετά παιχνίδια χάθηκαν στο παρά πέντε…

Παρόλ’ αυτά, η αισιοδοξία μετά και το «διπλό» στη Λάρισα επί της ΑΕΛ παραμένει στις τάξεις των «ερυθρόλευκων», που κοιτούν τη συνέχεια του πρωταθλήματος ενώ ετοιμάζονται και μεταγραφικές κινήσεις, με έναν… Πρέλεβιτς να ετοιμάζεται να ενταχθεί στην ομάδα!

Προφανώς και δεν είναι ο Μπάνε Πρέλεβιτς που ετοιμάζεται να αγωνιστεί για τον Ολυμπιακό Βόλου, αλλά ο ανιψιός του, Ντράσκο, που έχει και εμπειρία από την Ελλάδα, αφού έχει αποτελέσει μέλος των ομάδων του Λεύκιππου Ξάνθης και των Χανίων στο πρόσφατο παρελθόν, στο πρωτάθλημα της τότε Β’ Εθνικής (νυν National League 1).

Ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής, γενννηθείς το 2001 στο Βελιγράδι, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Παρτιζάν, ενώ από στα 17 του έκανε μία παύση από το άθλημα, για ν’ αφοσιωθεί στις σπουδές του. Την προηγούμενη χρονιά επέστρεψε στη δράση για λογαριασμό του ΑΟ Χανίων, με την ομάδα να υποβιβάζεται μεν από τη Β’ στη Γ’ Εθνική, αλλά ο ίδιος κατάφερε να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του κρητικού συλλόγου.

O Ντράσκο Πρέλεβιτς θα αποτελέσει μάλιστα τον αντικαταστάτη του Μάρτιν Κρίπτσι, καθώς ο Αλβανός σέντερ αν και φαίνεται να έχει προσόντα δεν «έδεσε» με την ομάδα, και αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Ο Κρίπτσι όμως είναι σέντερ, ενώ ο 23χρονος Πρέλεβιτς αγωνίζεται ως γκαρντ, με την ίδια ευχέρεια στις θέσεις «1» και «2», οπότε αυτομάτως δημιουργείται κενό στις θέσεις των ψηλών. Παίκτες για τις συγκεκριμένες θέσεις δεν υπάρχουν αυτήν τη στιγμή στο μεταγραφικό πεδίο, τουλάχιστον για τις οικονομικές δυνατότητες του Ολυμπιακού Βόλου, οπότε εξετάζονται δύο νεαροί καλαθοσφαιριστές. Ο ένας εξ αυτών είναι 20 χρονών και αγωνίζεται σε ομάδα της ΕΣΚΑΘ εκτός Μαγνησίας, με σχετικά καλά στατιστικά, ενώ ο έτερος αγωνίζεται σε ομάδα της Βορείου Ελλάδας. Η πρώτη περίπτωση μοιάζει να είναι πιο κοντά, ωστόσο το θέμα θα ξεκαθαρίσει μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, ο Ολυμπιακός Βόλου προετοιμάζεται για τον εντός έδρας αγώνα της ερχόμενης Κυριακής με αντίπαλο την ουραγό στη βαθμολογική κατάταξη του 4ου ομίλου, Μελίκη. Φυσικά, άλλο αποτέλεσμα πέρα από το θετικό δεν υπάρχει στα πλάνα των «ερυθρόλευκων».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.