Ενόχληση Μπέου για την «πόρτα» από τον Κ. Αγοραστό για το Πανθεσσαλικό!

Πλήρης επιβεβαίωση του «Magnesianews.gr» για την Αναπτυξιακή

Με παρουσία του και δηλώσεις σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού «Astra TV», ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ του «magnesianews.gr» για την αναπτυξιακή εταιρεία διαχείρισης όσον αφορά το Πανθεσσαλικό, σημειώνοντας συγχρόνως ότι ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός θα πάρει την απάντησή του, αφήνοντας αιχμές εναντίον του!

«Ήταν υποχρέωσή μας να το πάρουμε» σημείωσε ο Αχιλλέας Μπέος για το Στάδιο, σημειώνοντας ότι έχουν εξασφαλιστεί 600 χιλιάδες ευρώ από την ΕΤΑΔ αποκλειστικά και μόνο για ανακατασκευές και εργασίες συντήρησης. Ωστόσο ο ίδιος προκρίνει τη σύσταση αναπτυξιακής εταιρείας, με τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου Μαγνησίας (ανέφερε ότι έχει συμφωνήσει ο πρόεδρος Αριστοτέλης Μπασδάνης), της Περιφέρειας Θεσσαλίας αλλά και της ΠΕΔ Θεσσαλίας! Άλλωστε, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεσσαλίας, Θανάσης Νασιακόπουλος επιβεβαίωσε στο «magnesianews.gr» ότι η ΠΕΔ έχει δεχθεί τη σχετική κρούση από τον Δήμαρχο Βόλου και θα συνεδριάσει το ΔΣ προκειμένου να πάρει τη σχετική απόφαση.

Όσον αφορά τη στάση του Κώστα Αγοραστού, ο Δήμαρχος Βόλου άφησε αιχμές εναντίον του και τόνισε ότι θα πάρει την απάντησή του τονίζοντας ότι ο κ. Αγοραστός μάλλον «μπέρδεψε την υπόθεση με την ΑΝΕΒΟ ή το Χιονοδρομικό που έβαζαν συνέχεια λεφτά» σημειώνοντας ότι δεν έχει πρόθεση εξυπηρέτησης ημετέρων αλλά και ότι το πλάνο που έχει στο μυαλό του είναι βιώσιμο… 1.000.000%, με μετοχικό κεφάλαιο 400 χιλιάδων ευρώ, ποσό που θα απαιτείται κάθε χρόνο για λειτουργικά έξοδα και συντήρηση για το Στάδιο!

«Καλό είναι να συμμετέχει και η Περιφέρεια» συμπλήρωσε εξάλλου για την αναπτυξιακή εταιρεία διαχείρισης του Πανθεσσαλικού, θυμούμενος από εκεί και πέρα το Ποδηλατοδρόμιο και καλώντας τον Περιφερειάρχη να τελειώνει η υπόθεση, επιρρίπτοντας ευθύνες στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, τις οποίες ουσιαστικά κατηγόρησε για κωλυσιεργία στο όλο θέμα. «Τελείωνε με τους δημοσίους υπαλλήλους που έχεις. Πότε θα γίνει; Έχουμε εκτεθεί στον κόσμο. Φώναξέ με να κάνουμε κανένα… ρετούς παρέα να ξυπνήσουνε!» σχολίασε σχετικά.

Σύμφωνα με τον ίδιο, λειτουργίες απαραίτητες για το Πανθεσσαλικό, που έχουν να κάνουν με άδειες για εκδηλώσεις, για εκμίσθωση αθλητικών χώρων κ.ά. θα μπορούν να γίνουν ομαλά και χωρίς επιβάρυνση μόνο για τον Δήμο Βόλου, με τη σύσταση της Αναπτυξιακής.

«Παίρνουμε καμένη γη και την κάνουμε χρυσό» σημείωσε ο κ. Μπέος, ωστόσο υπάρχει και το αντιπαράδειγμα του Συνεδριακού Κέντρου που έχει προλάβει να φιλοξενήσει ένα μόλις συνέδριο, ενώ δεν μπορεί να πάρει τη σχετική άδεια από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Τουρισμού, καθώς δεν πληροί τις σχετικές και προβλεπόμενες προδιαγραφές.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.