Επιμένει για επιθετικό ο Ολυμπιακός Βόλου, σενάρια για Μεζίνι…

Έχοντας αποχωρήσει από τον Ηρακλή Λάρισας

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου επιμένουν ότι δεν έχουν κάτι το χειροπιαστό για τη θέση του επιθετικού, αλλά από την άλλη οι πληροφορίες άλλα αναφέρουν.

Μάλιστα, αναφορά έγινε και σε όνομα, και συγκεκριμένα σ’ αυτό του Ανδρέα Μεζίνι. Πρόκειται για 25χρονο επιθετικό που το καλοκαίρι εντάχθηκε από τον Αχέροντα Καναλακίου στον Ηρακλή Λάρισας. Από τη στιγμή όμως που η λαρισαϊκή ομάδα ανέβηκε κατηγορία, ο παίκτης εδώ και 2-3 εβδομάδες αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, οπότε σημειώθηκε το όνομά του από τα μέλη του Ολυμπιακού Βόλου…

Ο συγκεκριμένος παίκτης πάντως έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού Πειραιώς, αυτές του Τυρνάβου και του Ηρακλή, ενώ έχει αποτελέσει μέλος και των Απόλλωνα Λάρισας, Αίαντα Σαλαμίνας και Διγενή Νεοχωρίου.

Προς το παρόν φιλικό

Αναγκαστικά, και εφόσον δεν έχει προκύψει κάτι νεότερο όσον αφορά την έναρξη της αγωνιστικής δράσης, ο Ολυμπιακός Βόλου κοιτάζει προς το κυριακάτικο φιλικό στην Κατερίνη με αντίπαλο τον Πιερικό, με ώρα έναρξης τις 16:00.

Οι προπονήσεις πάντως δεν διεξάγονται άνευ προβλημάτων, αφού το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού Βόλου προτίμησε να προφυλάξει του Παπαϊωάννου και Ψιάνο, λόγω μικροτραυματισμών που τους ενοχλούν, με τον πρώτο να αισθάνεται κάποιες μυικές ενοχλήσεις, ενώ ο δεύτερος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα ήσσονος όπως φαίνεται σημασίας. Από την άλλη στις προπονήσεις συμμετέχουν και οι νεαροί Χατζηγεωργίου και Σιαμέτης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.