Επισκέψεις, τακτική και μεταγραφές για τη Νίκη Βόλου

Mε Άκη Ζήκο η προπόνηση της Δευτέρας

Οι παίκτες της Νίκης Βόλου είχαν την ευκαιρία να ξεκουραστούν ανήμερα Πρωτοχρονιάς του 2023, ωστόσο η επιστροφή στις προπονήσεις ήταν ήδη προγραμματισμένη για τις 2 Ιανουαρίου, όπως και έγινε, με τους «κυανόλευκους» να δέχονται μάλιστα και επισκέψεις.

Ο λόγος για τον Άκη Ζήκο, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, που βρέθηκε για λίγο στην προπόνηση της Νίκης Βόλου, καθώς (όπως αναφέρει και η επίσημη ενημέρωση από πλευράς ΠΑΕ Νίκη Βόλου) είναι φίλος μες τον Δημήτρη Ελευθερόπουλο και τον συνεργάτη του στο τεχνικό επιτελείο των «κυανόλευκων» Στέλιο Βενετίδη. Mάλιστα αξίζει να σημειωθεί ότι Ζήκος και Βενετίδης υπήρξαν συμπαίκτες για μία διετία στην Ξάνθη τη δεκαετία του 1990. Από εκεί και πέρα ο Ζήκος, μετά την καριέρα του ως ποδοσφαιριστής υπήρξε και στέλεχος της ΑΕΚ αλλά και εκπρόσωπος παικτών.

Την ίδια στιγμή η Νίκη Βόλου παραμένει ενεργή στο μεταγραφικό πεδίο, με την ανάγκη ενίσχυσης να μοιάζει επιτακτική στη γραμμή κρούσης. Άλλωστε και τα ίδια τα στελέχη της Νίκης αναφέρουν ότι οι μεταγραφικοί στόχοι έχουν ήδη οριοθετηθεί, ώστε η ομάδα να ενισχυθεί.

Όσον αφορά το καθαρά προπονητικό μέρος, το πρόγραμμα της Δευτέρας 2 Ιανουαρίου είχε τακτική, με τον Αναστασίου να συνεχίζει την προετοιμασία σε ατομικό επίπεδο, λόγω του τραυματισμού του. Από την άλλη στο πλήρες πρόγραμμα έχει ενταχθεί πλέον ο Ουρουγουανός Ολαϊζόλα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.