Επιστροφή στη δουλειά για τη Νίκη ενόψει Αλμωπού

Με περισσότερες λύσεις διαθέσιμες

Μετά το ρεπό της Δευτέρας, ο προπονητής της Νίκης Βόλου Αλέκος Βοσνιάδης και οι συνεργάτες του ανανέωσαν το ραντεβού με τους παίκτες για την Τρίτη, όταν και άρχισε η προετοιμασία για το εντός έδρας παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου με αντίπαλο τον Αλμωπό Αριδαίας, για την 26η αγωνιστική της Super League 2, με τους «κυανόλευκους» να θέλουν να συνεχίσουν στο μονοπάτι των θετικών αποτελεσμάτων.

Το έργο απέναντι στην ουραγό Καβάλα μόνο εύκολο δεν ήταν παρά το τελικό 2-0 υπέρ της Νίκης Βόλου, ενώ ανάλογα δύσκολο αναμένεται να είναι και απέναντι στον Αλμωπό, με το βολιώτικο σύνολο να έχει πάρει βαθμό μέσα στην Αριδαία μεν, αλλά να θέλει το καλύτερο δυνατό έτσι κι αλλιώς στην έδρα του. Η επιστροφή στο Πανθεσσαλικό, όπου θα διεξαχθεί η σαββατιάτικη αναμέτρηση όπως ανακοίνωσε η Λίγκα κάνοντας γνωστό το πρόγραμμα, δίνει τη δυνατότητα στη Νίκη να παρουσιάσει τα στοιχεία που έχει, όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο προπονητής της για το συγκεκριμένο στάδιο.

Μειώνονται τα προβλήματα

Η επιστροφή στις προπονήσεις έφερε και ευχάριστα όσον αφορά τη μείωση προβλημάτων στη Νίκη Βόλου.

Για παράδειγμα, ο Χρήστος Τζιώρας όχι μόνο συμμετείχε στην προπόνηση, αλλά κατάφερε να βγάλει όλο το ομαδικό πρόγραμμα χωρίς να χρειάζεται ν’ ακολουθήσει ατομικό σε κανένα σημείο. Μία ενδιάμεση κατάσταση ίσχυσε για τον Βλαχομήτρο από την άλλη, που έκανε και μέρος του ομαδικού αλλά και κάμποσο ατομικό.

Την ίδια στιγμή, επιστρέφουν έχοντας εκτίσει ποινή λόγω καρτών στο παιχνίδι με την Καβάλα οι Ανδρέου και Κυριακίδης, ενώ ο δεύτερος έχει μία ακόμη αγωνιστική, την οποία θα εκτίσει στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ Β’, έχοντας συμπληρώσει επτά κίτρινες κάρτες.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι ευχάριστο είναι το γεγονός της παραμονής του Χοσέτε Μιράντα στην Ελλάδα. Ο παίκτης δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της Εθνικής Ισημερινής Γουινέας για τα φιλικά στην Πορτογαλία, και έτσι συνεχίζει να δουλεύει με τους «κυανόλευκους».

Χρυσόστομος Τρίμμης

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.