Επιβεβαίωσε την ανανέωση με Κοσμάτο ο Ολυμπιακός Βόλου

Με στόχο την άνοδο στη National League 2

Όπως είχε αναφέρει το «Magnesiasports», ο Γιώργος Κοσμάτος θα συνεχίσει να βρίσκεται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μπάσκετ Ανδρών του Ολυμπιακού Βόλου, κάτι που ανακοίνωσε και επισήμως ο ΑΣ.

Παράλληλα, σε αναμονή και της ανακοίνωσης της νέας Διοικούσας Επιτροπής, ο ΑΣ οριοθετεί και τον στόχο για τη νέα χρονιά, που είναι η άνοδος στη National League2.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: «Tο Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της ανδρικής ομάδας Καλαθοσφαίρισης του συλλόγου με τον έμπειρο και καταξιωμένο προπονητή Γιώργο Κοσμάτο.

Ο Γιώργος Κοσμάτος είναι καθηγητής φυσικής αγωγής και έχει διατελέσει προπονητής στους ΓΣ Βόλου, ΑΟ Σάμης, ΑΟ Κεφαλονιάς ,B.C Αγριά, Γυναικεία και Ανδρική ομάδα Νίκης Βόλου. Έχει διατελέσει επίσης προπονητής της γυναικείας ομάδας Καλαθοσφαίρισης του Ολυμπιακού Βόλου.

Η διοίκηση του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 με την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Κοσμάτο σηματοδοτεί τον στόχο της για την περίοδο 2024-2025 που δεν είναι άλλος από την επάνοδο στη National League 2.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.